Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte s-a împăcat cu Florin Pastramă. Cum de l-a iertat vedeta: „Am rămas șocată”

Brigitte s-a împăcat cu Florin Pastramă. Cum de l-a iertat vedeta: „Am rămas șocată”

GALERIE FOTO (2)

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat. Bruneta a luat decizia de a-l ierta pe soțul său și s-au afișat împreună la un eveniment important din viața lor. Iată toate detaliile!

Brigitte si Florin Pastramă s-au afișat împreună imediat după împăcare

Brigitte Pastramă a revenit în brațele lui Florin Pastramă pe data de 8 iulie, atunci când trebuiau să sărbătorească trei ani de căsătorie. Cei doi s-au afișat împreună, imediat după împăcare, la petrecerea aniversară a Sarei, fetița lui Brigitte care a împlinit frumoasa vârstă de 15 ani, pe data de 14 iulie. Vedeta i-a cumpărat cadou, Sarei, o brățară cu diamante și i-a orgtanizat o petrecere cu tematică „Pinky Blinky”, la Magic Castel.

Brigitte a dezvălui pentru cei de la Fanatik circumstanțele în care s-a împăcat cu Florin Pastramă, cel de care era sigură că vrea să divorțeze:

„Ne-am împăcat, la trei ani de la căsătorie. M-a sunat Florin și mi-a spus, „La mulți ani, iubirea mea!”. Am rămas șocată. Era să mă preling pe jos. Făceam un tratament de recuperare după operație și era să-mi pice ceaiul din mână, când am auzit. Acum, suntem într-un moment în care suntem, ca și cuplu, fericiți”.

Cum se înțelege Sara cu Florin Pastramă

În cadrul aceluiași interviu Brigitte a povestit faptul că fiica sa se înțelege de minune cu actualul său soț. Cei doi s-ar fi apropiat, deoarece Florin Pastramă o ducea zi de zi pe copilă la școală:

„Reporter: Sara stă cu voi?

Brigitte: Da, normal că stă cu noi. Robert are casa lui, viața lui, normal. Dar Sara e foarte mămoasă.

Reporter: Observ că se împacă bine cu Florin…

Brigitte: Păi, nu o ducea el în fiecare dimineață la școală? Se împacă foarte bine amândoi”, conform aceleași surse.

Ce planuri de viitor are Sara

„Reporter: Sara ce vrea să facă mai departe?

Brigitte: Sara este în clasa a lX-a. Ea își dorește să fie notar. Vrea să urmeze Dreptul, să se facă notar sau procuror. Asta își dorește”, a mai declarat bruneta pentru aceeași sursă. 

 

Sursa foto: FANATIK
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: