Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte Sfăt ar dori să divorțeze de Florin Pastramă. Ce riscă dacă face acest lucru

Brigitte Sfăt ar dori să divorțeze de Florin Pastramă. Ce riscă dacă face acest lucru

Brigitte Sfăt ar dori să divorțeze de Florin Pastramă după ultima bătaie grav încasată, susțin apropiați ai vedetei. Însă, acest gest ar veni și cu un risc pentru viața ei, anume, excluderea din Biserica Penticostală a cărei membră este, transmite wowbiz.ro

Brigitte Sfăt ar dori să divorțeze de Florin Pastramă

Ultima bătaie încasată de Brigitte Sfăt într-o parcare, de la soțul ei, pare că ar pune definitiv capăt relației celor doi, tpotrivit wowbiz.ro. Apropiați ai vedetei susțin că aceasta ar dori să intenteze divorț, deoarece le-a solicitat să îi caute un avocat. Mai mult, aceștia spun că în continuare cuplul se confruntă cu neînțelegeri.

Apele sunt extrem de agitate în familia lor. Brigitte nu poate trece peste acest eveniment. Ne-a cerut ajutorul, caută un avocat. Mai mult ca sigur vrea să înainteze acțiunea de divorț. Nu-i singurul eveniment violent în care a fost implicată”, a spus o apropiată a lui Brigitte.

 Ce riscă Brigitte Sfăt dacă divorțează

Un eventual divorț de Florin Pastramă ar putea însemna și excluderea ei din Biserica Penticostală, a cărei membră este. Brigitte Pastramă este la a patra căsătorie, însă cea cu Florin este singura realizată în religia penticostală, oficiată chiar de pastorul de la Biserica Betel, unde se duc acum amândoi. Asta pentru că Florin Pastramă s-a botezat înainte de a se cununa cu Brigitte în religia acesteia. Penticostalii nu sunt de acord cu divorțul, deoarece ei spun că o căsătorie are un caracter divin, ”un angajament pentru toată viața”. Singurele cazuri în care divorțul a fost acceptat de aceștia a fost atunci când era vorba despre un soț înșelat.

Brigitte Sfăt, în conflict cu Biserica Penticostală

A fost scandal mare după ce penticostalii au aflat trecutul lui Brigitte, au crezut apoi că aceasta s-a pocăit și că trăiește o viață liniștită, numai că imaginile indecente cu aceasta difuzate în timpului show-ului Ferma au aprins din nou spiritele. La acel moment membri ai bisericii au cerut chiar excluderea ei din rândul lor.

În ultimul an, în presă au apărut mai multe imagini cu vedeta în care primea bătaie de la Florin Pastramă. Ultima, într-o parcare din Capitală, iată pare că a aprins și mai mult scântei. Brigitte Sfăt, și Florin Pastramă sunt căsătoriți din 7 iulie 2019.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: