Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, amendați de poliție, după o ceartă aprigă. S-a întâmplat în vacanța lor din Viena

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, amendați de poliție, după o ceartă aprigă. S-a întâmplat în vacanța lor din Viena

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, scandal monstru!

Vacanță cu peripeții, în Viena, pentru Brigitte Sfăt și Florin Pastramă! Cei doi soți au ajuns, din nou, la cuțite, doar că de data asta s-au ales și cu o amendă din partea oamenilor legii străini.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, amendați de poliție, după o ceartă aprigă. S-a întâmplat în vacanța lor din Viena

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au început să se certe în văzul tuturor, pe stradă. Mai exact, în timpul vacanței lor romantice, din Viena. Nu au fost trecuți cu vederea de oamenii legii, care i-au sancționat cu amendă, scrie Spynews.

Brigitte și Florin Pastramă au avut acest episod de altercație la scurt timp după o împăcare, după o altă ceartă, în urma căreia au stat despărțiți. În vacanța lor romantică din Viena, cearta a escaladat după câteva replici în care s-au contrazis. Mai multe se vor afla în show-ul lor TV, „Brigitte&Pastrama”.

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat. Cei doi au plecat împreună în  Viena

Foto: Brigitte și Florin Pastrama în timp ce se certau

Brigitte, în lacrimi după penultima ceartă cu Florin Pastramă

Penultima ceartă a făcut-o pe Brigitte să plângă la TV. Atunci, Florin era plecat de acasă, după ce Brigitte l-ar fi trimis acolo, în timă ce se certau.

„În momentul în care omul acesta are niște probleme grave, eu nu sunt în măsura în care să arunc în el. De aceea nu pot să arunc în cineva care se află în situația în care se află el, să fie pus în situația de a-și putea pierde mama. Cel mai bine e ca eu acum să nu fac nimic și să aștept ca lucrurile să se limpezească, decât să iau vreo decizie la nervi. Nici nu pot să fac ceva. Și nici nu pot să îl ajut. Ce pot să fac eu în situația asta? Decât să plâng și să mă rog, pentru ceea ce mi se întâmplă. Merit o explicație, de ce face asta. Nu știu de ce face lucrurile astea”, a declarat, printre lacrimi, Brigitte Sfăt, la Antena Stars.

Brigitte, blamată de familia soțului

Familia soțului său nu o privește cu ochi buni pe Brigitte, mai exact, o acuză pe aceasta că vrea să-l lovească în orgoliu pe Florin Pastramă.

„Ei fiind de etnie rromă, ei au impresia că eu îl lovesc în orgoliu pe el. Dar fiecare mai exagerează umpic, ăsta este hazul nostru. Eu mi-am asumat asta, știam că o să fiu văzută așa. Dar și lui îi place, că dacă nu îi plăcea, îmi zicea să ne oprim. Mama lui i-a spus că indiferent de ce se întâmplă, el să nu ia absolut nimic de la mine. Toată familia lui mă discreditează. Îți dai seama în ce situație mă aflu eu acum, nici nu pot să fiu lângă el, orice fac e interpretabil. Eu sunt urâtă de această familie, ei consideră că eu l-am umilit prea mult pe Florin în emisiune. Este normal, fiecare mamă își iubește puiul. Și mama mea a pățit ce pățește mama lui Florin acum. Mama mea nici măcar nu mai are pe televizor Antena Stars, i s-a făcut rău cu inima, a leșinat, a suferit foarte mult”, a explicat Brigitte Sfăt la Xtra Night Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: