Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte Sfăt, umilită de Amalia Năstase în timpul căsniciei cu fostul tenismen: „Am fost distrusă”

Brigitte Sfăt, umilită de Amalia Năstase în timpul căsniciei cu fostul tenismen: „Am fost distrusă”

Brigitte Sfăt, umilită de Amalia Năstase în timpul căsniciei cu fostul tenismen

Brigitte Sfăt, umilită de Amalia Năstase în timpul căsniciei cu fostul tenismen. Fosta soție a lui Ilie Năstase a făcut dezvăluiri șocante din timpul căsniciei cu acesta. De asemenea, Brigitte Sfăt mărturisește că a fost umilită de Amalia Năstase. Aceasta i-a povestit toate lucrurile îngrozitoare prin care a trecut la acea vreme, chiar soțului ei, Florin Pastramă.

Brigitte Sfăt, umilită de Amalia Năstase în timpul căsniciei cu fostul tenismen: „Am fost distrusă”

Brigitte Sfăt, umilită de Amalia Năstase în timpul căsniciei cu fostul tenismen. Afacerista a fost căsătorită cu Ilie Năstase în perioada 2013-2018, timp în care cei doi au avut numeroase conflicte. Brigitte Sfăt a fost cea de-a patra soție a fostului tenismen, iar relația lor a fost una cu năbădăi. Aflată în Viena, alături de actualul ei soț, Florin Pastramă, afacerista i-a povestit acestuia prin ce momente îngrozitoare a trecut în timpul căsniciei cu Ilie Năstase.

Mai mult, bruneta a declarat că a fost umilită de Amalia Năstase, cea de-a treia soție a sportivului. Deși s-au despărțit de aproape patru ani, Brigitte nu-l poate ierta pe Ilie Năstase, pentru că aceasta ar fi lăsat-o singură într-un moment dificil. Aceasta susține că în perioada în care a aflat că are niște tumori posibil canceroase, Ilie ar fi părăsit-o. Din fericire, vedeta nu a avut nimic grav, dar a tras o sperietură groaznică. Soția lui Florin Pastramă a declarat că Amalia Năstase nu a crezut-o, ba chiar ar fi spus că aceasta minte. „Ilie nu a avut nicio taină. M-a lăsat în plata Domnului. Asta nu am putut să iert. Că în cel mai greu moment am fost singură. Și Amalia vorbise prin oraș că eu nu sunt bolnavă și că eu așa vreau să îl țin pe Ilie alături de mine. M-a dus undeva unde mi-a făcut o diagnosticare cu un aparat care nu vedea prin silcoane și mi-a zis că sunt sănătoasă. (…) La RMN mi-au zis că e nasol și că e formațiune canceroasă și că cel mai mare avea 2 cm sub piept. Am fost distrusă. Și aia zicea că e sănătoasă și că îl folosesc pe Ilie”, a mărturisit Brigitte în emisiunea de la Antena Stars.

Brigitte, ignorată de prietenii lui Ilie Năstase

Totodată, vedeta i-a povestit soțului său că a îndurat multă suferință în cei 8 ani de relație cu fostul tenismen. Conform acesteia, prietenii lui Ilie nu o primeau la masă, făcând-o să se simtă foarte prost. Însă, susține aceasta, pe Amalia o invitau să stea la masă cu ei. „Nu vreau să treacă nimeni prin ce am trecut eu cu Ilie, prin câtă răutate am trecut. Oamenii erau răi, soțiile prietenilor lui nu mă primeau la mesele lui. O primeau pe Amalia, iar eu stăteam la altă masă cu Ilie. Nu o să vreau niciodată să mă compar cu acea individă. De aia nu l-am căutat niciodată pe Ilie după divorț. Pentru că știu moral prin ce am trecut cu el. Nimeni nu știe cât de batjocorită am fost în cei opt ani de căsnicie”, a mai dezvăluit vedeta.

Dezvăluirile șocante nu s-au oprit aici. Brigitte a mai spus că Amalia îl însoțea pe Ilie Năstase la toate evenimentele sportivele, deși ea era soția lui. Cu toatea astea, a acceptat pentru că îl iubea foarte mult.„Eu eram soția lui și mergeam cu tot cu Amalia în concedii. Avea o verighetă care semăna cu a noastră, avea verigheta la fel și când mergeam la Roland Garros ea mergea cu el, iar eu stăteam afară. Și toate astea le-am suportat pentru că nu am vrut să îl pierd. Și pentru că dacă Ilie i-a dat apă la moară, ne-a făcut foarte mult rău. Mergeam la Biserică și plângeam”, a mai spus bruneta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: