Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte și Florin Pastramă, fotografii de familie! Cum au sărbătorit Crăciunul cei doi îndrăgostiți

Brigitte și Florin Pastramă, fotografii de familie! Cum au sărbătorit Crăciunul cei doi îndrăgostiți

GALERIE FOTO (2)

Brigitte și Floin Pastramă par mai fericiți ca niciodată. Cei doi soți au petrecut Crăciunul în pace și liniște alături de familie. Soții Pastramă le-au transmis fanilor urări speciale de sărbători. Afacerista a și postat câteva fotografii pe rețelele de socializare, alături de soțul și fiica ei, în ipostaze care i-au emoționat pe fani. 

Brigitte și Florin Pastramă, fotografii de familie

Brigitte și Florin Pastramă au sărbătorit Crăciunul în pace și liniște, alături de cei dragi. Cei doi îndrăgostiți formează unul dintre cele mai neconvențioanle cupluri de la noi. Fosta soție a lui Ilie Năstase a ținut să le arate fanilor pe rețelele de socializare cât este de fericită alături de cei dragi.

Toate problemele au fost date uitării, în preajma sărbătorilor, iar familia a fost în prim plan. Brigitte și Florin au ales să întâmpine Crăciunul împreună cu brațele deschise. Liniștea și armonia au fost prezente în casa divei. Soții Pastramă au avut o ședință foto în fața bradului ornat, dovadă a faptului că se înțeleg de minune.

Brigitte a postat o serie de fotografii pe Instagram, în care apare alături de soțul, dar și de fiica ei, Sara. Cu toate acestea, adolescenta nu obișnuiește să se afișeze mult prea des în compania părinților ei, fiind destul de rebelă din cauza vârstei pe care o are. Însă, fata nu putea să lipsească din tabloul de familie.

În fața șemineului, fiind înconjurați de cadouri, Brigitte și familia ei par extrem de fericiți, bucurându-se de liniștea pe care o aduce spiritul Crăciunului. Mai mult, Moș Crăciun pare să fi fost extrem de darnic anul acesta, dovada fiind cadourile puse sub brad

Brigitte a ținut să transmită și un mesaj fanilor săi de pe Instagram, care să îi bucure.

„Fie ca sarbatoarea nasterii Domnului Isus să vă aducă  numai binecuvântări!”, le-a transmis Brigitte Pastramă fanilor.

Brigitte și Florin Pastramă au ajuns la Poliție

Brigitte și Florin Pastramă au fost surprinși, recent, în timp ce mergeau spre secția de Poliție, lucru care a stârnit controverse.

Brigiite a mărturisit la Antena Stars care este motivul pentru care a mers la secția de Poliție. Bruneta a declarat că a mers să își retragă toate plângerile penale pe care le-a depus de-a lungul timpului împotriva femeilor care au înjosit-o, printre acestea numărându-se și Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă.

Brigitte a mărturisit că vrea să îngroape securea războiului și că doar Dumnezeu este acela care poate să facă dreptate în acest acz. Bruneta a mai declarat că nu vrae să fie un om rău, semn că își iartă dușmanii pentru cuvintele pe care i le-au adresat.

”I-am zis să mergem la Poliție să îmi retrag toate plângerile împotriva femeilor care m-au batjocorit. Împotriva fostei iubite a fratelui lui Florin și împotriva lui Raluca. Pe mine nu mă mai interesează cele două femei. Nu mă mai interesează nimic. De acum, Dumnezeu îmi va purta de grijă. Erau două plângeri penale pe care le-am retras, chiar dacă știu că ele mi-au făcut mult rău, eu vreau să fiu un om mai bun, un om care iartă, care nu vrea să facă rău.”, a declarat Brigitte Pastramă pentru Antena Stars.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: