Redactia.ro
Home » Monden » Britney Spears, agresată de bodyguardul starului NBA, Victor Wembanyama. Imaginile care i-au revoltat pe fani

Britney Spears, agresată de bodyguardul starului NBA, Victor Wembanyama. Imaginile care i-au revoltat pe fani

britney spears

Britney Spears, în vârstă de 41 de ani pare să fie urmărită de probleme. După ce a scăpat de tutela tatălui său și a primit diferite acuzații conform căreia ar consuma substanțe interzise, vedeta a fost victima unui episod violent.

Britney Spears, agresată de bodyguardul starului NBA, Victor Wembanyama

Britney Spears susține că a fost pălmuită la Las Vegas de un membru al personalului de securitate al baschetului Victor Wembanyama, noua vedetă aNBA, incident pentru care a depus şi o plângere. Solista a povestit totul pe pagina personală de Instagram, iar tânărul sportiv și-a spus punctul de vedere referitor la cele petrecute.

Pe contul său de Instagram, cântăreaţa a explicat că l-a zărit pe jucătorul francez, aflat în Nevada pentru a disputa primul său meci alături de noul său club San Antonio Spurs, la intrarea într-un restaurant. A dorit să-l felicire pentru succesul fulminant de care se bucură în ultima perioadă, așadar l-a atins ușor pe umăr pentru a-i atrage atenția. Gărzile de corp ale francezului nu au stat prea mult pe gânduri și au reacționat într-o manieră agresivă, după cum relatează artista.

Reacția lui Victor la acuzațiile aduse de către Britney Spears

„Am decis să-l abordez şi să-l felicit pentru succesul său. Cum era foarte mult zgomot în jur, l-am bătut pe umăr pentru a-i atrage atenţia. Atunci, serviciul de securitate m-a pălmuit fără să se uite în urmă. Lovitura aproape m-a dărâmat şi mi-a smuls ochelarii”, a scris Britney.

Nici Victor nu a rămas indiferent la acuzațiile care i-au fost aduse echipei sale și a oferit un răspuns public. „Nu m-am oprit să mă uit pentru că voiam să intru în restaurant și să mă bucur de o cină bună”, a declarat Victor. Wembanyama a spus că nu știa că fanul care a încercat să vorbească cu el era chiar prințesa muzicii pop, Britney Spears: „Nu am știut timp de câteva ore, dar când m-am întors la hotel am crezut că nu este mare lucru, iar apoi securitatea mi-a spus că era vorba de Britney Spears”, a concluzionat Victor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: