Redactia.ro
Home » Știri » Britney Spears ar fi putut fi Prințesa de Wales! Legătura neașteptată dintre vedeta pop și Prințul William

Britney Spears ar fi putut fi Prințesa de Wales! Legătura neașteptată dintre vedeta pop și Prințul William

S-a descoperit că Britney Spears și Prințul William ar fi avut o mică idilă online. Cei doi și-au dat diverse e-mailuri cu mult înainte ca viitorul Rege al Marii Britanii să se căsătorească cu Kate. Iată detaliile!

Legătura neașteptată dintre Britney Spears și Prințul William

Daily Mail a găsit un interviu vechi cu Britney din 2002, în care aceasta i-a spus prezentatorului de talk-show Frank Skinner că a ținut legătura cu ducele de Cambridge în perioada de vârf a carierei sale pop:

„Am făcut schimb de e-mailuri pentru o perioadă și trebuia să vină să mă vadă undeva, dar nu a mers”, a spus Britney, pe atunci, când avea doar 20 de ani.

„Ți-a suflat „în nas” Prințul William?”, a întrebat-o Frank, iar Britney a confirmat.

 S-au întâlnit Britney Spears și Prințul William?

Biograful regal Christopher Andersen a făcut legătura între William și Britney în cartea sa, „Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan”, lansată în noiembrie 2021: „Din aceasta, rezultă că William și Britney au încercat să se întâlnească pe vremea când erau tineri, iar el a avut, de asemenea, un fel de relație similară cu Lauren Bush, modelul și nepoata președintelui George W. Bush”, a declarat Andersen pentru Us Weekly la acea vreme.

Deși Britney și Prințul au corespondat prin e-mail și telefon, lucrurile nu au escaladat niciodată mai departe:â

„Este posibil să fi existat conversații telefonice, dar nu-mi amintesc ca ei să fi reușit vreodată să se întâlnească în acea perioadă”, a spus el.

William și Kate s-au cunoscut în 2001 la Universitatea St Andrews din Scoția și au început să se întâlnească doi ani mai târziu, în 2003. Logodna lor a fost anunțată în noiembrie 2010 și s-au căsătorit în aprilie 2011. De atunci, îndrăgitul cuplu regal a ajuns să aibă trei copii, fiii George, Louis și fiica Charlotte.

Britney, între timp, a avut o serie de relații de profil înalt în timpul perioadei sale tumultoase în lumina reflectoarelor. Printre foștii ei soți se numără Justin Timberlake și Kevin Federline. După despărțirea de Kevin, Britney a fost plasată sub o controversată tutelă, care l-a pus pe tatăl ei, Jamie, să controleze cea mai mare parte din viața ei până la sfârșitul anului 2021, când tutelă a fost suspendată. Bucurându-se din nou de libertate, Britney s-a stabilit cu Sam Asghari. Cuplul s-a căsătorit în iunie 2022.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: