Redactia.ro
Home » Monden » Britney Spears, implicată într-un nou scandal. Artista este acuzată că a bătut o menajeră

Britney Spears, implicată într-un nou scandal. Artista este acuzată că a bătut o menajeră

GALERIE FOTO (3) Britney Spears, implicată într-un nou scandal.

Britney Spears, implicată într-un nou scandal. Celebra artistă a reușit să scape de sub tutela părintelui ei, dar se pare că se confruntă cu o nouă situație complicată. Britney Spears este acuzată că a agresat-o fizic pe menajera sa. Care a fost, de fapt, motivul încăierării?

Britney Spears, implicată într-un nou scandal. Artista este acuzată că a bătut o menajeră

Britney Spears, implicată într-un nou scandal. Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din întreaga lume, dar în ultima perioadă a trecut prin momente dificile. Britney Spears a reușit să scape de sub tutela tatălui său, dar acum este implicată într-un nou scandal. Departamentul Șerifului din comitetul american Ventura a deschis o anchetă, după ce artista ar fi lovit-o pe menajera sa. Femeia s-a plâns că Britney ar fi pălmuit-o în timpul unei dispute.

Conform șerifului Eric Buschow,incidentul s-a produs luni, iar menajera a contactat autoritățile și a depus plângere împotriva vedetei. Căpitanul a refuzat să ofere mai multe detalii referitoare la disputa dintre Britney și menajera sa. Se pare că scandalul ar fi pornit din cauza câinelui lui Britney. Menajara a dus animalul la medicul veterinar și s-a plâns că este maltratat, iar când artista a aflat, s-a enervat și a atacat-o pe femeie. Polițiștii au încercat să o contacteze pe vedeta pentru a afla versiunea ei despre ceartă, dar ea a refuzat să vorbească. „Angajata ne-a spus că domnișoara Spears a lovit-o. În cele din urmă, această anchetă va fi trimistă pentru revizuire. Incidentul a fost clasificat drept o infracțiune foarte mică. Nu au fost răniți”, a declarat ofițerul într-un interviu.

Britney Spears

Ulterior, surse din cercul artistei susțin că nu a existat niciun conflict fizic între Britney și menajera ei. Avocatul acesteia spune că între femeie a fost pur și simplu o ceartă, care s-a încheiat cu un conflict verbal. Mai mult, anturajul lui Britney susține că scandalul a putut fi fabircat de tatăl vedetei pentru a-i strica reputația și a face publicul să creadă că are probleme de sănătate mintală. Spears locuiește în Thousand Oaks, în partea de nord-vest a regiunii Greater Los Angeles din California.

Jamie Spears a renunțat la statutul său de tutore legal al fiicei sale

Săptămâna trecută, Jamie Spears a renunțat la a mai fi tutorele legal al artistei Britney Spears. Inițial, avocatul bărbatului a spus că nu există niciun motiv pentru a-l retrage din această funcție, dar ulterior, bărbatul s-a răzgândit. „Este foarte discutabil dacă o schimbare de tutore în acest moment ar fi în interesul doamnei Spears. Chiar dacă domnul Spears este atacat nejustificat, el nu crede că o luptă publică privind tutela cu fiica sa este în interesul ei. El va colabora cu Curtea şi cu avocatul fiicei sale pentru a pregăti o tranziţie uşoară în cadrul tutelei”, a spus avocatul.

Britney si tatal ei

Avocatul artistei a anunțat printr-un document că s-a făcut dreptate pentru Britney. „Suntem fericiţi că domnul Spears şi avocatul său au admis astăzi într-un document juridic că trebuie să se retragă. S-a făcut dreptate pentru Britney”, a spus el. Renunțarea lui Jamie Spears are loc la o lună după ce Rosengart a devenit avocatul artistei, după demisia avocatului desemnat din oficiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: