Redactia.ro
Home » Monden » Bucătarii din Sri Lanka, salarii care depășesc imaginația multora, în România! Cu cât sunt plătiți

Bucătarii din Sri Lanka, salarii care depășesc imaginația multora, în România! Cu cât sunt plătiți

GALERIE FOTO (3) Bucătarii din Sri Lanka, salarii care depășesc imaginația multora, în România! Cu cât sunt plătiți

Au ales să se stabilească în România în căutarea unei vieți mai bune, iar acum se bucură de salarii care depășesc imaginația multora! Iată cât câștigă bucătarii din Sri Lanka Sri Lanka, angajați într-un cunoscut restaurant din București!

Bucătarii din Sri Lanka, salarii care depășesc imaginația multora

Paul Nicolau, patronul restaurantului „Taverna Racilor, specializat în preparate de pește din România, este unul dintre angajatorii care a optat pentru colaborarea cu bucătari profesioniști din Sri Lanka. El a evitat să angajeze bucătari români din cauza dificultăților apărute în trecut, iar despre modul în care bucătarii din Sri Lanka lucrează, a discutat într-un podcast realizat de Viorel Grigoroiu:

„Bucătarii români sunt foarte buni, dar sunt foarte dificili. Eu nu mai am nervi. Când văd lucrurile macro și vreau să mă extind, nu mai am timp de fițe și figuri. Eu am timp doar de profesionalism, atât. Eu am negociat cu tine un salariu, niște condiții. Eu mi le respect și dacă sunt plecat în Sri Lanka, tu de ce nu ți le respecți cât sunt plecat. 

Nu muncesc, stau la țigări … românisme. Ei, uite, bucătarii din Sri Lanka nu știu de românisme. Ei muncesc”, a spus Paul Nicolau, cunoscut de publicul larg sub numele de „Pescobar”, patronul restaurantului Taverna Racilor.

Cu cât sunt plătiți bucătarii din Sri Lanka

Paul Nicolau, cunoscut și sub porecla de „Pescobar”, a dezvăluit că până în prezent a recrutat 82 de angajați din Sri Lanka în restaurantele sale. Antreprenorul afirmă că salariul unui bucătar srilankez poate atinge niveluri de până la 2800 de euro, sau chiar 3000 de euro.

„Sunt cuminți, curați, buni. La mine, bucătarul chef a venit pe 650 de euro și acum câștigă 2800 de euro, plus bonusuri 3000”, a dezvăluit Paul Nicolau pentru sursa menționată anterior.

Sursă foto: Instagram/Paul Nicolau

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: