Redactia.ro
Home » Știri » Bucureștean de 18 ani, prins după ce a alimentat cu benzină și a plecat fără să plătească folosind numere false

Bucureștean de 18 ani, prins după ce a alimentat cu benzină și a plecat fără să plătească folosind numere false

Un șofer a plecat de la benzinărie după ce a alimentat, fără să plătească.

Un tânăr bucureștean în vârstă de 18 ani a fost prins de polițiști după ce a alimentat autoturismul cu benzină în valoare de 340 de lei și a părăsit fără să achite, folosind numere de înmatriculare false. Incidentul a avut loc în noaptea de 20 decembrie într-o benzinărie din comuna Adunații Copăceni, județul Giurgiu.

Oamenii legii au pornit în urmărire

După ce tânărul a alimentat autoturismul, în loc să plătească, a decis să plece, ignorând obligația de a achita suma. Martori la întregul incident, angajații benzinăriei au reacționat rapid și au sunat la numărul de urgență 112 pentru a raporta fapta. Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Călugăreni au intervenit prompt.

Conform informațiilor furnizate de IPJ Giurgiu, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au depistat conducătorul autoturismului în trafic. În momentul controlului autoturismului, au fost descoperite seturi de plăcuțe de înmatriculare considerate false. Investigațiile ulterioare au relevat că acestea au fost montate pe vehicul în timpul alimentării cu carburant.

În prezent, tânărul bucureștean este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și punerea în circulație a unui vehicul cu număr fals. Autoritățile vor analiza circumstanțele precise ale incidentului și vor lua măsurile legale corespunzătoare în funcție de rezultatele investigațiilor.

Acest incident subliniază importanța respectării regulilor și a consecințelor legale ale acțiunilor nelegale, reafirmând necesitatea colaborării între autorități și comunitate pentru menținerea ordinii și siguranței publice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: