Redactia.ro
Home » Știri » Infractor în serie, prins după ce a furat 7.000 de lire sterline de la o româncă. Femeia voia să trimită rudelor din țară toate economiile ei 

Infractor în serie, prins după ce a furat 7.000 de lire sterline de la o româncă. Femeia voia să trimită rudelor din țară toate economiile ei 

Infractor în serie, prins după ce a furat 7.000 de lire sterline de la o româncă. Femeia voia să trimită rudelor din țară toate economiile ei 

Infractor în serie, prins după ce a furat 7.000 de lire sterline de la o româncă. Femeia voia să trimită rudelor din țară toate economiile ei. Iată detaliile!

Infractor în serie ,prins după ce a furat 7.000 de lire sterline de la o româncă

Un infractor în serie din Scarborough se află acum în spatele gratiilor după ce s-a strecurat în casa unei femei din România și a furat 7.000 de lire sterline în numerar la câteva minute după ce aceasta s-a întors acasă.

Lee Frame, în vârstă de 28 de ani, s-a strecurat în apartamentul femeii de pe Albion Road și i-a furat rucsacul pe care aceasta îl lăsase pe pat, după ce se dusese la baie.
„În rucsac se aflau 7.000 de lire sterline în numerar, telefonul mobil al victimei, medicamentele și cardul ei bancar”, a declarat procurorul Brooke Morrison la York Crown Court, relatează thescarboroughnews.co.uk. 

Femeia, o româncă care locuia singură, a fost în baie doar cinci minute înainte de a se întoarce și a constatat că rucsacul ei dispăruse.

Poliția l-a identificat pe Frame pe baza înregistrărilor CCTV de la proprietate.

Imaginile îl arătau pe acesta stând pe un perete, bând, în fața proprietății mai devreme în cursul zilei. Apoi a apărut „în vârful picioarelor” până la ușa din față a apartamentului femeii, la câteva momente după ce aceasta s-a întors acasă, în jurul orei 20:00, la 20 septembrie anul trecut. Acum, la 26 ianuarie 2023, bărbatul este judecat pentru fapta sa și multe altele.

El a fost văzut apoi părăsind proprietatea cu rucsacul, în interiorul căruia se aflau 7.000 de lire sterline pe care femeia le economisise pentru a le trimite familiei din România.

Poliția l-a localizat pe Frame la un camping de rulote din Bridlington, unde a fost arestat și percheziționat. Ofițerii au găsit asupra lui Frame telefonul mobil al victimei, precum și 520 de lire sterline în numerar.

Locul de campare a confirmat că acesta plătise 300 de lire sterline pentru cazare, dar nu era clar unde au dispărut restul banilor, peste 6.000 de lire sterline.

Frame a fost acuzat de jaf și a recunoscut infracțiunea

El a apărut pentru sentință astăzi, 26 ianuarie, după ce a fost arestat preventiv.

Frame este un mare fan al legii, având la viața sa 46 de condamnări anterioare pentru 89 de infracțiuni, inclusiv 55 pentru furt, în principal furturi din magazine.

Cariera sa infracțională de 15 ani a început în 2008 și a inclus violențe grave, deteriorarea proprietății, manipularea bunurilor furate, furt dintr-o locuință, mers echipat, fraudă, posesie de droguri de clasă B și numeroase încălcări ale ordinelor judecătorești.

De la spargerea de pe Albion Road, el fusese condamnat pentru agresiune, pentru care a primit o pedeapsă de nouă săptămâni de închisoare.

Ce a decis instanța de judecată

Judecătorul Simon Hickey a declarat că victima trebuie să fi fost extrem de afectată de pierderea unor obiecte atât de valoroase, inclusiv a sumei de bani, iar impactul asupra ei „trebuie să fi fost mare”.

Frame a primit o pedeapsă de 18 luni de închisoare, dar va executa doar jumătate din această pedeapsă în spatele gratiilor înainte de a fi eliberat în baza unui permis de închisoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: