Redactia.ro
Home » Știri » Bucureșteanul la nevoie se cunoaște! După ploile din Capitală, șoferii își caută plăcuțele de înmatriculare. Mobilizare generală în sectorul 6: „Îmi dați un semn dacă o vedeți”

Bucureșteanul la nevoie se cunoaște! După ploile din Capitală, șoferii își caută plăcuțele de înmatriculare. Mobilizare generală în sectorul 6: „Îmi dați un semn dacă o vedeți”

GALERIE FOTO (5)

Furtuna puternică de marți, 14 iunie, a inundat mai multe cartiere din București. Străzile au fost acoperite de apă, copacii au fost puși la pământ, iar șoferii bucureșteni au rămas fără… plăcuțe de înmatriculare.

Bucureștenii își caută plăcuțele de înmatriculare după ploaia de ieri

Ploaia torențială de marți, 14 iunie, a inundat străzile, gurile de metrou și a pus la pământ mai mulți arbori în București. În ciuda faptului că echipajele BPR și lucrători din cadrul Apa Nova au intervenit rapid, ploaia a făcut ravagii. Printre cei păgubiți se numără și șoferii care s-au aventurat în traficul bucureștean în timpul codului roșu emis de ANM.

Mulți dintre ei au rămas fără plăcuțele de înmatriculare și s-au văzut nevoiți să apeleze la o metodă neconvențională de a le găsi. Astfel, grupurile de facebook ale sectoarelor din Capitală s-au umplut de anunțuri în care bucureștenii întrebau despre plăcuțele lor de înmatriculare. „Pierdut plăcuță auto: X-x-xxx. Vă rog să îmi dați semn dacă o vedeți”, ”Am pierdut nr. de înmatriculare. Vă rog cine l-a găsit să mă contacteze”, au fost doar două dintre anunțurile date de șoferi pe grupul de facebook al sectorului 6.


Mobilizare în sectorul 6: căutatul plăcuțelor de înmatriculare

Din fericire, oamenii binevoitori le-au „cules” de pe șosea și le-au pus în locuri sigure, ca șoferii să le poată găsi ulterior. Mulți au postat fotografii cu plăcuțele de înmatriculare găsite pe grupurile de facebook ale sectorului 6, astfel cei păgubiți să știe unde le găsesc.

În tot acest timp, autoritățile păstrează tăcerea. Șoferii se arată nemulțumiți de lipsa de intervenție a organelor abilitate și cer autorităților explicații despre cum este administrată capitala.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: