Redactia.ro
Home » Sport » Bucuria din vestiarul celor de la FCSB! Au luat Cupa României după 5 ani

Bucuria din vestiarul celor de la FCSB! Au luat Cupa României după 5 ani

fcsb, Cupa Romaniei, petrecere,

Jucătorii de la FCSB au sărbătorit în vestiar după ce au câștigat Cupa României. Suporterii i-au așteptat pe elevii lui Toni Petrea la baza din Berceni, după meci.

FCSB a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Sepsi, 1-0, prin golul marcat de Dennis Man. Fotbaliștii au petrecut mai întâi pe teren, apoi în vestiar s-au dezlănțuit. Pentru cei mai mulți dintre ei este primul trofeu din carieră. Din vestiar nu a lipsit Mihai Stoica. Câștigarea trofeului le asigură celor de la FCSB prezența în preliminariile Europa League.

„Pe mine următoarele meciuri nu mă mai interesează. Petrea și Neubert să facă ce vor ei, nu mă mai interesează . Cu Petrea nu am vorbit foarte mult, am venit, l-am salutat și atât. Nu mă bag. Deocamdată. I-am zis doar să facă antrenamente în așa fel încât fotbaliștilor, când ajung acasă, să le fie somn. Când pun prietenele mâna pe ei, să le spună să îi lase în pace că le e somn”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport, după meci.

Fanii au sărbătorit alături de fotbaliști

”Înainte de meci ziceam că e cel mai slab sezon al meu la FCSB, acum zic că e cel mai bun. Ne va da încredere acest trofeu, iar la anul trebuie să facem eventul. Țin să îi mulțumesc și domnului Vintilă, cu siguranță merită o medalie, el ne-a dus în această finală. O să avem câteva zile libere doar la finalul sezonului, însă așa e viața. Trebuie să ne deconectăm repede, să ne încărcăm bateriile”, a declarat Florin Tănase.

Suporterii și-au așteptat favoriții la baza din Berceni, după meciul cu Sepsi. Au făcut poze și au cântat minute bune.

„Prima repriză am intrat timorați, nu știu de ce, poate presiunea finalei, pentru mulți dintre noi e prima și asta și-a spus cuvântul. La cabine am discutat cu Mister, nu mai aveam nimic de pierdut. Noul staff și-a făcut treaba foarte bine, s-au schimbat niște lucruri . Sper să ne dea încredere acest trofeu și de la anul să facem mult mai mult decât anul acesta. În fiecare an începem pozitiv, ne propunem lucruri, pe urmă nu știu ce se întâmplă,” a spus autorul golului, Dennis Man după meci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: