Redactia.ro
Home » Sport » FCSB a luat Cupa României, după 5 ani! Va juca în Europa League

FCSB a luat Cupa României, după 5 ani! Va juca în Europa League

Cupa Romaniei, fcsb

FCSB a câștigat Cupa României, după o pauză de cinci ani. Man a fost eroul partidei fiind cel care a marcat singurul gol.

FCSB va juca sezonul următor în Europa League, după ce a învins-o cu 1-0 pe Sepsi. Singurul gol al meciului a fost înscris de Dennis Man în repriza a doua, acesta profitând din plin de erorile multiple făcute de covăseni. Arădeanul care a ajuns la 9 goluri în acest sezon a fost urmărit în această seară de Lokomotiv Moscova. La finalul meciului jucătorii de la FCSB au dansat, s-au bucurat și s-au fotografiat cu cupa. Pentru FCSB este 12-lea trofeu din istorie și a 3-a Cupă din palmares. Echipa lui Gigi Becali deține doar palmaresul din ultimii 17 ani.

“Acum câteva luni nu știam ce se va întâmpla așa ceva. Felicit jucătorii pentru ce s-a întâmplat”, a declarat antrenorul Toni Petrea.

“Știam că nu va fi ușor. În prima repriză cred că am fost timorați. A fost și o presiune. Pentru mulți dintre noi este prima finală de cupă jucată”, a declarat Dennis Man.

Leo Grozavu, furios din cauza celor de la FRF

Povestea “Andrei Vlad” s-a repetat și în finala Cupei României. Sepsi a întrebat federația dacă îl poate folosi pe Istvan Fulop, care avea două cartonașe galbene, unul cu Astra („optimi”) și cu Iașiul (manșa secundă a semifinalelor). Deși covăsenii au așteptat până în ultimul moment un răspuns, acesta nu a venit. Din nou FRF a decis să nu ofere un răspuns concret. Sepsi nu a dorit să riște nimic, așa că nu l-a folosit pe Istvan Fulop în această seară.

“Este inadmisibil să nu primim niciun răspuns. Nu se poate așa ceva. Dacă FCSB pierdea putea să ne atace”, a declarat antrenorul Leo Grozavu la finalul meciului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: