Redactia.ro
Home » Sport » Memoriul dinamoviștilor, respins de FRF! FCSB în finala Cupei

Memoriul dinamoviștilor, respins de FRF! FCSB în finala Cupei

fcsb, slovan, Europa League,

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis să respingă memoriul făcut de Dinamo în cazul portarului Vlad. Motivarea este incredibilă.

Dinamo a contastat dreptul de joc al portarului Andrei Vlad în meciul tur cu FCSB. Comisia de Disciplină a decis că plângerea făcută de dinamoviști prin intermediul secretarului general al FRF, Radu Vișan, este nefondată. Motivul este însă uimitor. Oficialul FRF nu avea dreptul să facă plângere.

„În temeiul art. 83.10.1 din RD al FRF coroborat cu art. 25 din ROAF rap. la art. 3 C.pr. civ. admite excepția lipsei calității procesuale active a Secretarului General al FRF invocată din oficiu. Respinge sesizarea Secretarului General al FRF, ca fiind formulată de o persoană fără calitate procesuală activă”, se arată în motivarea Comisiei de Disciplină.

Cu alte cuvinte, cazul nu a fost judecat din cauza unui viciu de procedură.

Dinamo are două căi de atac

Dinamoviștii au anunțat încă de ieri că în cazul unui verdict nefavorabil vor contesta. Vor face apel la Comisia de Recurs. Dacă nici așa nu sunt mulțumiți ar mai putea face plângere la TAS. Toată această situație a apărut din cauza faprului că există două regulamente diferite pentru aceeași competiție. Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice (ROAF), anulează cartonașele galbene înaintea optimilor de finală. Regulamentul Disciplinar le anulează înaintea „sferturilor”. Portarul Vlad a luat un cartonaș galben în optimi, cu U Cluj și încă unul în meciul din sferturi cu Hermannstadt. În cazul în care s-ar fi judecat după regulamentul ROAF, Dinamo ar fi avut dreptate.

FCSB – Sepsi în finala Cupei României

Sepsi – FCSB va avea loc miercuri, 22 iunie, de la ora 20:00, la Ploiești. Sepsi a ajuns pentru prima dată în finala competiției, după ce a învins-o pe Poli Iași în tur cu 5-1, apoi în retur cu 3-0. FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 4-0, la general, în semifinalele Cupei României. A fost 3-0 în „Ștefan cel Mare” și 1-0 pe Arena Națională.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: