Redactia.ro
Home » Sport » FCSB are un nou antrenor principal. Gigi Becali: „Mâine îl prezint echipei”

FCSB are un nou antrenor principal. Gigi Becali: „Mâine îl prezint echipei”

gigi becali, fcsb, mirel radoi,

Începe o nouă eră pentru FCSB. Roș-albaștrii vor avea  doi antrenori noi la dispoziţie. Este vorba despre Thomas Neubert şi Toni Petrea. Patronul Gigi Becali a luat decizia de a schimba din nou staff-ul echipei, din cauza rezultatelor slabe din campionat după reluarea sezonului.

Becali a anunțat că Toni Petrea, ultima dată secundul lui Laurențiu Reghecampf la Al-Wasl, va fi noul principal al echipei. „Mâine, voi fi la echipă și voi prezenta noul antrenor principal, Toni Petrea, și pe Neubert preparator. Chiar dacă e posibil ca Neubert să nu fie mâine acolo, pot să-l anunț, am primit acordul lui. Pintilii va fi secund până termină școala. Dacă avea acum licența, îl puneam pe el”, a declarat Becali în cadrul unei conferințe de presă, potrivit gsp.ro.

Gigi Becali a decis și soarta lui Bogdan Vintilă, odată cu venirea lui Toni Petrea. Patronul FCSB s-a ținut de cuvânt după ce a spus că nu-l va da afară niciodată, însă l-a „retrogradat”.

Eu așa am dat ordinul și o să-l execute (…) Lucrează toată viața mea și niciodată nu-l dau afară. Numai dacă vrea el să plece. Îmi aduce Dumnezeu câte unul. Mi l-a adus pe Tudor, acum și pe Meme. Că i-a dat Dumnezeu lui Meme, l-a făcut credincios, Dumnezeu i-a făcut credincioși cu forța pe toți. Așa vreau să lucrez, cu oameni din Biserică, cu oameni credincioși. Dar încet-încet, ei merg pe drum”, a explicat Becali la Digi Sport.

Cine este Toni Petrea

Anton Petrea se află la prima sa aventură ca principal. Acesta a fost secundul lui Laurențiu Reghecampf la toate echipele la care a antrenat acesta. Petrea l-a însoțit pe Reghe la Snagov, la Concordia Chiajna, FCSB, Litex Lovech, Al Hilal, Al Wahda și Al-Wasl Dubai.

Ca fotbalist a evoluat mai mult în Liga a doua – Juventus București, Electromagnetica, Venus bucurești, Rapid B, CS Otopeni și FC Snagov. Singura sa prezență în Liga 1 a avut loc în sezonul 2004/2005 când a fost chemat de Rapid de la echipa secundă a clubului. Și-a încheiat cariera de jucător la snagov în 2011.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: