Redactia.ro
Home » Monden » Bucurie mare în showbiz! Cea mai în vogă artistă a momentului, însărcinată la 9 luni de la prima naștere

Bucurie mare în showbiz! Cea mai în vogă artistă a momentului, însărcinată la 9 luni de la prima naștere

GALERIE FOTO (4) Bucurie mare în showbiz! Cea mai în vogă artistă a momentului, însărcinată la 9 luni de la prima naștere

Bucurie mare în showbiz, după ce una dintre cele mai iubite artiste din lume a făcut un anunț extrem de important. Este vorba despre o cântăreață în vogă, ce a lăsat la vedere burtica de gravidă. A adus pe lume primul ei copil în urmă cu nouă luni, iar cea de-a doua sarcină este destul de vizibilă deja.

Rihanna, din nou însărcinată

Rihanna este una dintre cele mai iubite artiste ale momentului. În ultimii ani a dispărut din lumea mondenă și s-a focusat pe alte planuri, în special pe cel al familiei. În urmă cu nouă luni a devenit mamă pentru prima dată și se pare că acum este din nou însărcinată. Apăruseră deja câteva zvonuri, dar vedeta a confirmat totul, indirect, la apariția din pauza meciului dintre Kansas City Chiefs și Philadelphia Eagles.

Exentrica vedetă s-a îmbrăcat într-o salopetă roșu aprins, care s-a mulat perfect pe formele de gravidă. Deși Riri nu a făcut niciun anunț în acest sens, și-a lăsat hainele să spună totul. În plus, reprezentantul său a confirmat vestea, un nou motiv de bucurie pentru toți iubitorii de muzică.

Rihanna, show incendiar, cu burtica la vedere

Rihanna a revenit pe scenă, după aproape 7 ani de când nu a mai performat în fața publicului. Celebra cântăreață a luat o pauză de la lumea mondenă și nu a mai fost deloc activă, dar a simțit că este momentul să rupă din nou topurile. A fost emoționată înainte de spectacol și se temea că lucrurile nu vor merge bine, dar totul a fost ca la carte și show-ul a fost unul de-a dreptul memorabil.

„Super Bowl este una dintre cele mai importante scene din lume. Oricât de înfricoșător ar fi, pentru că nu am mai urcat pe scenă de șapte ani, provocarea are ceva antrenant”, a explicat artista, la o prezentare pentru presă.

Deși a optat pentru un show simplu, spre deosebire de concertele din trecut, unde avea invitați, ținute speciale și alte detalii, tot a reușit să impresioneze. A prezentat o ținută simplă, dar care a lăsat să se vadă burtica deja în stadiu avansat, semn că nu mai e chiar mult timp până ce artistul ASAP Rocky și Riri își vor strânge al doilea copil în brațe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: