Redactia.ro
Home » Știri » Bunica copilului mort în incendiul de la Ferma Dacilor a făcut primele declarații. Mama băiatului a fost cea care a dat alarma: ”A simțit că iese fum”

Bunica copilului mort în incendiul de la Ferma Dacilor a făcut primele declarații. Mama băiatului a fost cea care a dat alarma: ”A simțit că iese fum”

O tragedie fără margini a avut loc chiar în această dimineață la Ferma Dacilor din județul Prahova. Pensiunea care găzduia 22 de persoane a luat foc la primele ore, iar de atunci pompierii fac tot posibilul pentru a stinge flăcările și pentru a scoate persoanele date dispărute.

Din păcate, un minor și-a pierdut viața în flăcările care au cuprins cu repeziciune locația, iar bunica acestuia a făcut primele declarații. Femeia a mărturisit cu lacrimi în ochi cum a ajuns să își piardă nepotul chiar în a doua zi de Crăciun.

Bunica băiatului mort în incendiu a făcut primele declarații

Dacă inițial se presupunea că minorul găsit de pompieri în jurul orei 09:10 în flăcări este fiul patronului pensiunii, se pare că bunica acestuia a confirmat acest lucru. Fiica femeii este soția patronului, cea care a și dat alarma de la prima oră a dimineții. Se pare că aceasta a simțit miros de fum în încăperea în care se afla și și-a trezit imediat soțul.

”Fiica mea este soția patronului. A simțit că iese fum și l-a sculat pe el (n.r. – pe patronul pensiunii) și a zis: este fum în cameră. Așa au reușit și s-au salvat”, a declarat bunica minorului mort în incendiu, potrivit Antena 3 CNN.

Fiul patronului nu a mai putut fi salvat

Se pare că cei doi părinți au reușit să iasă din casa care ardea ca o torță și să îl salveze pe unul dintre cei doi copii ai lor, însă pentru al doilea nu au mai putut face nimic. Tânărul nu se afla alături de fratele său, motiv pentru care părinții săi nu au știut unde să îl caute. Când au vrut să intre după el, era deja prea târziu, deoarece toată cabana era în flăcări.

”Doi copii… și unul nu. Era cu alți copii, se juca”, a spus femeia în momentul în care a fost întrebată dacă al doilea copil al patronului a fost sau nu salvat.

Din primele cercetări se pare că patronul pensiunii nu avea toate avizele necesare funcționării. Cei de la ISU au declarat că lipsea cu desăvârșire autorizația de incendiu necesară pentru o bună funcționare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: