Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Bunică la doar 23 de ani! Este din România și a născut primul copil la 12 ani

Bunică la doar 23 de ani! Este din România și a născut primul copil la 12 ani

Rifca Stănescu a devenit cea mai tânără bunică din lume, la doar 23 de ani. Ea a dat naștere primului copil la doar 12 ani, iar povestea femeii a devenit virală și preluată chiar și de presa internațională.

Bunică la doar 23 de ani ! Este din România și a născut primul copil la 12 ani

Rifca Stănescu are o poveste de viață care a făcut înconjrul lumii. Femeia a devenit în urmă cu șapte ani, cea mai tânără bunică din lume, la doar 23 de ani. Asta după ce a născut pentru prima oară la 12 ani. Rifca Stănescu a impresionat și presa internațională, anume publicația The Sun, pentru care a oferit un interviu, informează protv.ro.

Rifca are în prezent 30 de ani, și iată că și fiica sa, Maria, a adus pe lume un copil, la o vârstă destul de fragedă, 11 ani, cu toate că Rifca nu și-a dorit să aibă același destin ca al ei. Mai mult, a rugat-o să nu renunțe la școală, după ce Maria și-a exprimat dorința de abandon.

„Sunt fericită că sunt bunică, dar mi-am dorit altceva pentru Maria – și altceva pentru mine.”, declara Rifca pentru The Sun.
Rifca este din Bacău și s-a născut în anul 1985.  Ea l-a cunoscut la un moment dat pe Ionel Stănescu, pe când aveau 11 și respectiv 13 ani. S-au îndrăgostit, au fugit în lume și mai apoi a urmat căsătoria și aducerea pe lume a unui copil. De origine romă, Rifca era promisă încă de la 2 ani, de către părinții săi, unui alt băiat de care nu i-a plăcut.
Rifca declara pentru The Sun: „Am vrut să mă căsătoresc cu el, așa că am fost de acord și, bineînțeles, după ce am petrecut noaptea împreună, nu exista nicio modalitate de a ne separa cineva. Fusesem promisă familiei unui alt băiat de când aveam doi ani, dar eu nu am vrut asta „.
Cazul care a uluit presa internationala. Cine este femeia din Romania care a devenit cea mai tanara bunica din lume, la doar 23 de ani

Rifca: „Tatăl meu chiar l-a atacat pe soțul meu cu un cuțit”

Nu a fost ușor să fie împreună cu Ionel, deoarece părinții ei s-au împotrivit și au avut loc unele altercații.

“Inainte de asta, au existat multe lupte – odata tatal meu chiar l-a atacat pe sotul meu cu un cutit. El a vrut sa plateasca 500.000 de lei [in prezent echivalentul a 93.500 de lire sterline / 132.700 de dolari] ca despagubire. Familia mea chiar m-a luat acasa, dar dupa trei zile am fugit din nou pentru a fi cu el “, a mai povestit Rifca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: