Redactia.ro
Home » Știri » Bunica copilului dispărut la Botoșani, mesaj disperat: „Să îl fi luat cineva, dar aşa din senin să dispară nu se poate”

Bunica copilului dispărut la Botoșani, mesaj disperat: „Să îl fi luat cineva, dar aşa din senin să dispară nu se poate”

Căutări disperate în județul Botoșani pentru găsirea copilului care a dispărut de 24 de ore. Este o mobilizare fără precendent din partea Ministerului de Interne pentru a da de urma micuțului.

Părinții copilului s-au întors de urgență din Anglia, acolo unde erau plecați la muncă, iar bunica, cea care avea grijă de el plânge disperată.

Radu Ayan are doi ani și a dispărut duminică din casa unde locuia.

„Când l-am luat în casă, iar a dispărut. Timp de o oră am căutat şi după am anunţat poliţia. Să îl fi luat cineva, dar aşa din senin să dispară nu se poate!”, a spus bunica copilului pentru observatornews.ro.

Polițiștii continuă căutarea băiatului din Botoșani încă de ieri după amiază, iar ultimele informații arată că acesta a fost surprins de camerele de supraveghere de pe un stâlp, în timp ce se îndrepta către o pădure.

Locul în care se presupune că s-ar afla băiatul a stârnit îngrijorare printre localnici, care se tem pentru siguranța lui. Cu toate acestea, speranța că va fi găsit în viață rămâne încă vie în inimile celor implicați în căutări.

Poliția face apel la populație să ajute la găsirea copilului de doi ani.

”Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție. Deja au fost demarate căutări în zona, la care participa polițiștii de frontieră, pompieri, jandarmi si voluntar​i”,este mesajul transmis de oamenii legii.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: