Redactia.ro
Home » Monden » Cabral și Andreea Ibacka, momente terifiante la botezul fiului lor. Un incendiu a izbucnit la petrecere

Cabral și Andreea Ibacka, momente terifiante la botezul fiului lor. Un incendiu a izbucnit la petrecere

GALERIE FOTO (3)Cabral și Andreea Ibacka, momente terifiante la botezul fiului lor.

Cabral și Andreea Ibacka, momente terifiante la botezul fiului lor. Prezentatorul tv și soția sa au trecut prin momente de groază la botezul fiului lor. Un incendiu a izbucnit în apropierea lor, chiar în ziua în care își creștinau copilul.

Cabral și Andreea Ibacka, momente terifiante la botezul fiului lor. Un incendiu a izbucnit la petrecere

Cabral și Andreea Ibacka și-au creștiniat fiul în urmă cu câteva zile. Deși trebuia să fie un eveniment fără incidente, se pare că cei doi au tras o sperietură puternică. În urmă cu câteva ore, Andreea le-a făcut o dezvăluire șocantă internauților. Sâmbata trecută, ea și Cabral și-au botezat fiul, iar un incendiu a izbucnit în timpul petrecerii organizate în cinstea micutului. Incendiul a izbucnit la vecini, dar situația i-a afectat pe aceștia. Prezentatorul tv nu a stat pe gânduri și a sărit în ajutorul vecinilor în momentul în care a văzut flăcările care se făceau tot mai mari.

Cabral a ajutat la stingerea incendiului

Soția sa, Andreea, l-a lăudat pe rețelele de socializare. Se pare că locuința vecinilor a luat foc, iar toată lumea s-a panicat. Andreea Ibacka a spus că în ciuda focului destul de mare, situația nu a escaladat, iar flăcările nu s-au răspândit și la alte case. „Soțul și cu mine nu prea ne facem complimente prin social media. Ca să nu ne-o luăm în cap ori fiindcă pur și simplu ne-am obișnuit să ne tachinăm.

Așa ne arătăm noi dragostea. Pe de altă parte, deși am ales să le povestim public mai ales pe cele bune (că de necazuri e plin pământul)… de-a lungul anilor le-am pățit și noi pe ale noastre. Ba chiar am trecut prin câteva situații limită împreună. Sâmbăta trecută am avut botezul lui Tiago. În mijlocul petrecerii, vecinii noștri au avut un incendiu (swipe left, a fost incendiu în toată regula). Și chiar dacă nu a ajuns să fie o situație limită pentru noi, premisele nu arătau deloc bine. Dacă câteva amănunte mergeau ușor diferit, se putea transforma într-un coșmar.Îmi e clar că ne-am asumat niște decizii importante, deși erau unele de moment. Când lucrurile escaladează în doar câteva secunde, nu ai timp de încercări. Am funcționat ca niște roboței și abia după ce s-a terminat tot episodul am apucat să-mi trag concluziile. Și să-mi amintesc și de celelalte momente grele trăite împreună. Sunt câteva lucruri de făcut într-o situație limită, în ordinea corectă. Întâi protejezi vieți, apoi creezi premise de rezolvare, salvezi bunuri șamd. Din păcate mulți oameni se blochează de spaimă, nu prioritizează, iar deznodământul e mai prost decât putea să fie”, a scris Andreea Ibacka pe contul ei de Instagram.

Actrița a postat pe rețelele de socializare imagini cu incendiul puternic. Din fericire, totul s-a terminat cu bine și nu au fost victime. La finalul postării, Andreea le-a spus fanilor săi că este convinsă că a făcut alegerea cea mai bună și este foarte fericită alături de Cabral. „Ce voiam de fapt să spun prin postarea aceasta: că EL e omul lângă care aș vrea să fiu dacă vine sfârșitul lumii. O dată că-l iubesc, asta e clar. Și apoi fiindcă alături de el am cele mai mari șanse să scap. Mă rog, sper să nu vină! Sfârșitul lumii, zic. Totuși. P.S.: Vecinii sunt bine și ei, nimeni nu a fost rănit”, a continuat blondina.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: