Redactia.ro
Home » Știri » Cadavrul cu o pungă pe cap a fost identificat. Bărbatul găsit mort are 21 de ani

Cadavrul cu o pungă pe cap a fost identificat. Bărbatul găsit mort are 21 de ani

Cadavrul cu o pungă pe cap a fost identificat. Bărbatul găsit mort are 21 de ani

Cadavrul cu o pungă pe cap. Anchetatorii au identificat cadavrul cu punga pe cap găsit joi dimineață, în sectorul 6 din Capitală. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani.

Cadavrul cu o pungă pe cap a fost identificat. Bărbatul găsit mort, cu punga pe cap, are 21 de ani

Polițiștii din Capitală au identificat cadavrul cu punga pe cap descoperit joi dimineață în Sectorul 6 al Capitalei. Este vorba despre un băiat de 21 de ani, iar trupul acestuia nu prezenta urme de leziuni.

Conform autorităților, indiciile arată că tânărul s-ar fi sinucis prin înghițirea unor substanțe. Trupul neînsuflețit al tânărului de 21 de ani a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală pentru necropsie. Poliția Capitalei informează că au demarat cercetările pentru a afla în ce împrejurări a murit tânărul.

Victima avea asupra sa cartea de identitatea. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani și învăța la o facultate din București.

Știrea inițială

Descoperire șocantă în București

Conform unor surse judiciare, cadavrul unui bărbat a fost descoperit joi dimineață, în sectorul 6 al Bucureștiului. Trupul neînsuflețit avea o pungă pe cap. Pentru moment, anchetatorii au demarat o anchetă pentru a afla cine este și cum a murit bărbatul.

Polițiștii Capitalei au fosta nunțați printr-un apel la 112 cu privire la faptul că pe o stradă din Militari se află cadavrul unui bărbat acoperit cu o pungă pe cap.

Citeste si:Adolescentă de 15 ani, căutată de polițiștii din Alba. Fata a fost dată dispărută de miercuri seara