Redactia.ro
Home » Știri » „Cadoul” cinic pe care autorităţile din Rusia spun că-l fac pentru soldaţi: anulează Sărbătorile de iarnă!

„Cadoul” cinic pe care autorităţile din Rusia spun că-l fac pentru soldaţi: anulează Sărbătorile de iarnă!

De teama lui Vladimir Putin, probabil, autorităţile din Rusia pretind că fac cadouri pentru soldaţii care luptă pe frontul din Ucraina.

Care este darul? Anularea Sărbătorilor de iarnă pentru familiile rămase acasă.

Fără artificii şi decoraţiuni în oraşe

Autoritățile din mai multe orașe rusești au anulat spectacolele de artificii și s-au angajat să trimită bani pe front în loc să cumpere decorațiuni de Anul Nou.

Diferiți oficiali ruși s-au angajat să reducă festivitățile tradiționale de sărbători pentru a achiziționa echipament militar pentru a susține invazia în curs din Ucrainei.

Planuri similare sunt în vigoare în toată Rusia, inclusiv Voljski în regiunea Volgograd, Vladikavkaz în Osetia de Nord-Alania și regiunea de sud a regiunii Stavropol.

De exemplu, primarul din Soci a spus că fondurile alocate pentru artificii vor fi redirecționate către armata rusă. El a cerut, de asemenea, întreprinderilor locale și locuitorilor să urmeze exemplul.

Şi Andrei Kravcenko, primarul din Novorossisk, a anunțat că orașul său va anula focul de artificii de Revelion și va folosi banii economisiți pentru a trimite echipamente pe front.

Orașul montan Nalcik s-a angajat să nu cumpere nicio decorație nouă de sărbători anul acesta. Autoritățile orașului plănuiesc să reutilizeze decorațiunile din anii trecuți.

O treime din buget către Armată

De asemenea, oficialii de la Moscova și Sankt Petersburg au anulat spectacolele de artificii de sărbători.

Rusia continuă războiul din Ucraina şi în 2024. Putin vrea să cheltuie aproximativ o treime din bugetul său pentru armată în 2024. Finanțarea războiului pe fondul sancțiunilor occidentale paralizante și a inflației în creștere a pus economia Rusiei sub o presiune enormă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: