Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cadourile care aduc mare ghinion. Este total interzis să le primeşti sau să le oferi

Cadourile care aduc mare ghinion. Este total interzis să le primeşti sau să le oferi

Lidia FECIORU

Să oferi cadouri este poate un lucru mai plăcut pentru cel care dă decât pentru cel care primește. Totuși, un lucru foarte important înainte de a începe să oferim cadouri, este să știm ce daruri au semnificații ascunse, pentru ca intențiile noastră să nu fie interpretate greșit.

Ce daruri să nu oferi niciodată și nici să nu le primești. Aduc ghinion

Sunt unele daruri pe care nu ar trebui nici să le oferim și nici să le primim în casele noastre. Pentru că se apropie luna cadourilor, este foarte important să știm ce cadouri sunt permise și ce daruri intră în categoria de „interzise”.

Iată, așadar, ce spune Lidia Fecioru despre acest subiect. Ea ne învață cum să oferim darurile potrivie și să ne ferim de cele aducătoare de ghinion.

Astel, aceasta a explicat că există șapte daruri care nu pot fi oferite niciodată. Primul dintre acesta este un ceas.

„S-a înrădăcinat în timp că un lucru oferit cadou aduce bucurie sau necaz. De mult timp, a fost cunoscut faptul că darurile pot purta nu numai bucurie, dar și energii negative. Există cele șapte cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion și boli. Un semn rău este să dăruiești un ceas. Se crede că un astfel de cadou poate avertiza o separare, o despărțire”, a spus Lidia Fecioru.

Cadourile ce trebuie respinse. Să nu le aduci în casa ta

De asemenea, nu trebuie oferite niciodată flori de culoare galbenă unei doamne. Totodată, nici un cuțit nu face parte din lista cadourilor permise. În acest caz, dacă primim cuțitul, trebuie să oferim neapărat în schimbul său o monedă, care să taie răul și ghinionul.

„Florile galbene dăruite unei femei reprezintă un mesaj de separare timpurie. Ele sunt, într-un fel, talismanul geloziei. Cuțitul va poate tăia soarta. Este necesar că atunci când primiți cadoul în dar, să plătiți acel cuțit primit cu o moneda” , a spus Lidia Fecioru, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

În cazul în care primim fie o oglindă, o batistă sau chiar lenjerie intimă, trebuie să plătim toate acestea cu un ban. Vom da, așadar, celui care ne oferă aceste obiecte în dar la schimb o monedă.

De asemenea, pe lista interzisă sunt și vasele. Și fructierele sau orice vase mai mari ca dimensiune trebuie oferite cu mare grijă, pentru că putem să le preluăm toate problemele.

 „La fel, când primiți lenjerie intimă, batista, oglindă, e bine să le plătiți cu un ban înapoi. Vase și farfurii nu trebuie să fie date prietenilor sau surorilor. Împreună cu ele preiei, involuntar, problemele, durerile și bolile. La fel, în schimbul lor, trebuie să se dea o moneda. Și vasele mari (precum fructierele, salatierele) trebuie să fie date foarte atent.

Un astfel de cadou poate duce la scăderea sănătății și poate distruge planurile pentru viitor. Obligatoriu, trebuie să pui ceva în ele. La perle, trebuie să știți că nu se poartă una singură. Dacă aveți inel cu o perla, nu-l purtați singur”, mai spune Lidia Fecioru, conform antena3.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: