Redactia.ro
Home » Monden » Cadre rare cu Ducii de Cambridge! Cu ce ocazie au pozat într-o ipostază intimă

Cadre rare cu Ducii de Cambridge! Cu ce ocazie au pozat într-o ipostază intimă

Rar îi vezi într-o astfel de ipostază pe ducii de Cambridge, prințul William și soția acestuia, Kate Middleton! Este bine-cunoscut faptul că protocolul familiei regale britanice nu permite afișarea în ipostaze tandre sau intime. Regula este stabilită de Regina Elisabeta a II-a, care niciodată nu s-a apărut așa cu prințul Philip, decedat de curând, la vârsta de 99 de ani. Iată, însă, cum s-au fotografiat William și Kate!

Cadre rare cu Ducii de Cambridge! Cu ce ocazie au pozat într-o ipostază intimă

Ducii de Cambridge au împlinit, joi, zece ani de căsătorie. Prințul William și Kate Middleton au ținut să marcheze momentul printr-o ipostază rară și care reprezintă iubirea unul față de celălalt. S-au lăsat fotografiați îmbrățișați și ținându-se de mână, zâmbindu-și larg unul altuia.

Kate i-a respins mâna pe umăr a prințului William

Așa cum este menționat anterior, prințul William și Kate Middleton evită să apară în ipostaze tandre sau intime, deoarece Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a interzis apariția publică într-un astfel de mod. Ea și fostul său soț, regretatul prinț Philip, mereu au păstrat decența în văzul tuturor.

Dincolo de protocolul bătut în cuie, ducii de Cambridge pare că mai uită de acesta. De parcă ”i-ar fi scăpat”, într-o zi, prințul William a atins-o cu mâna pe umăr pe soția sa, Kate, în timp ce se aflau la o emisiune TV. Gestul acestuia a incomodat-o pe Kate, care s-a mișcat în așa fel încât să-i dea de înțeles că se abate de la regulă. Momentul a fost intens dezbătut de presa internațională.

Prințului William, Duce de Cambridge, s-a căsătorit cu Kate Middleton pe 29 aprilie 2011. Nunta a fost una plină de fast, grație, cu invitați, ținute și meniuri aparte. Ducii de Cambridge s-au cunoscut în anul 2001, în perioada studenției la Universitatea Saint Andrews din Scoția.

Printul William si Kate Middleton, 9 ani de casatorie! Cele mai frumoase imagini de la nunta!

De altfel, inelul de logodnă pe care l-a primit Kate de la prințul William are o însemnătate aparte. I-a aparținut mamei acestuia, moartă într-un accident rutier, Diana, Prințesă de Wales. Inelul este o bijuterie extrem de prețioasă. Este din aur alb, are 18 carate, un safir mare, oval, înconjurat de 14 diamante.

Adevărul controversat despre inelul de logodnă a Prințesei Diana, pe care îl poartă acum Kate Middleton – ea.md

În prezent, Ducii de Cambridge sunt părinții a trei copii, prinții: George, Charlotte şi Louis.

printul william, kate, imagini fara precedent

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: