Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Calendar ortodox 26 mai 2022. Rugăciunea puternică pe care trebuie să o spui azi

Calendar ortodox 26 mai 2022. Rugăciunea puternică pe care trebuie să o spui azi

Astăzi, în ziua de 26 mai 2022, credincioșii îi sărbătoresc pe Sfântul Apostol Carp, unul din cei 70 de apostoli, slujitor al Sfântului Apostol Pavel. Tot în această zi sunt prăznuiți Sfinții Apostoli Tadeu și Alfeu, din cei 70 de apostoli, Sfinții Mucenici Averchie și Elena și Sfântul Mucenic Alexandru Tesaloniceanul.

Rugăciunea puternică pe care trebuie să o spui azi

Credința în Dumnezeu este cheia fericirii pe pământ. Relația dintre om și divinitate este ceva intim și special. Omule, fă-ți timp și spune rugăciunea. Așa să-ți ajute Dumnezeu.

Și-n culcare, și-n sculare, mereu ne veghează și ne protejează. Și chiar de vin rele, tot bune se fac până la urmă. Căci planul ceresc este mai mult decât ne putem închipui.

Nu lăsa cele lumești să-ți distragă atenția de la credință. Doar cu acest ingredient secret vei putea obține tot ce îți dorești în viață.

Doamne Iisuse Hristoase, Fiule şi Cuvântul lui Dumnezeu Tatăl, Care în ziua de astăzi ai luat Cina cea de pe urmă cu ucenicii Tăi şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor şi ale ucenicului care Te-a vândut. Apoi, luând pâine şi vin în mâinile Tale Cele Sfinte şi binecuvântându-le cu puterea Ta cea Dumnezeiască, le-ai făcut însuşi Trupul şi Sângele Tău, cu care i-ai împărtăşit zicând:

„Luaţi, mâncaţi şi beţi, că acestea sunt Trupul şi Sângele Meu, ca să se ierte păcatele voastre”. Cela ce tot în ziua aceasta Te-ai înălţat la cer şi ai şezut de-a dreapta lui Dumnezeu, Tatălui Tău, să împărăţesti împreună cu El în veci, ca Unul-Născut Fiul Său preaiubit. Rogu-Te deci, pentru rugăciunile ucenicilor Tăi, iartă păcatele noastre ale tuturor, ale celor vii şi ale celor răposaţi.

Până la finalul lunii mai 2022, în Calendarul Ortodox nu mai apare nicio mare sărbătoare, marcată cu o cruce neagră sau roșie. Prima sărbătoare mare din luna iunie este Înălțarea Domnului – Ziua Eroilor, prăznuită de Biserica Ortodoxă joi, 2 iunie 2022.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: