Redactia.ro
Home » Monden » Calvarul trăit de Xonia! Care a fost cauza tumefierii feței sale? Vedeta a șocat cu aspectul ei

Calvarul trăit de Xonia! Care a fost cauza tumefierii feței sale? Vedeta a șocat cu aspectul ei

Xonia

Cântăreața Xonia și-a luat prin surprindere fanii și nu numai, într-o perioadă când s-a afișat cu fața umflată. Mulți s-au mirat de felul cum arăta și s-au întrebat de ce a ajuns astfel. Mult timp, ea  a refuzat să vorbească despre problema medicală pe care ar fi avut-o.

De ce a avut Xonia fața umflată

Artista Xonia a șocat la un moment dat, atunci când a apărut cu chipul umflat. A stârnit uimire și semne de întrebare fanilor și celor din jur.  Multă lume s-a întrebat care este motivul pentru care ea era desfigurată, unii punând acest lucru pe seama operațiilor estetice. Deși a refuzat să vorbească mult timp pe această temă, Xonia a explicat la un moment dat, oarecum, cauza înfățișării sale, informează ciao.ro

”Am zis că am o problemă de sănătate cronică. Am avut niște efecte adverse la un medicament. Nu vreau să intru în detalii despre anumite momente prin care eu am trecut. La un moment dat o să povestesc, doar când sunt eu pregătită, să pot ajuta și alte persoane care au probleme asemănătoare”, a spus Xonia într-un interviu.

Cauza pare să fi fost un medicament

Totul a pornit de la un medicament pe care l-a folosit, a dat Xonia de înțeles.  Artista spune că este vorba despre o afecțiune rară, dar despre care nu se știu foarte multe detalii nici acum.Dar odată cu întreruperea lui, totul pare că revine la normal.

”Inițial m-am gândit că poate m-a tras curentul sau că poate nu am dormit suficient și am ochii puțin mai umflați, apoi am luat medicamente de alergii, fară efect. Am ajuns la proporțiile pe care le vedeți, doar la față, pentru că la corp, după cum vedeți, nu e nimic schimbat. Mi-am făcut analizele, urmează să primesc rezultatele. Am făcut investigații. Am un caz puțîn mai special, ceva mai puțin întâlnit, am făcut toate analizele posibile, și cele gentice. Eu am și alte simptome, nu este doar umflătura la față, doar că asta e cea mai vizibilă”, spunea Xonia anul trecut.

”Acum sunt mult mai bine, am întrerupt acel tratament și am căutat alte metode de a fi sănătoasă. Meditații și schimbarea alimentație. M-am regăsit spiritual prin tot ce mi s-a întâmplat, consider că a fost un ”cadou” din partea lui Dumnezeu pentru că m-a trezit să văd care sunt lucrurile importante în viață, de care am uitat. Mai exact, sănătatea. Pentru că este adevărat că dacă nu ai sănătate, nu poți face nimic în viață, dar noi mereu zicem că nouă ni se poate întâmpla, dar iată că se întâmplă. Dar acum sunt bine. Eu cred că singuri ne îmbolnăvim și singuri ne putem vindeca, căci riscul de a mă îmbolnăvi există. Dar important este să îți schimbi gândirea și cum vezi lucrurile”, a continuat artista.

Cum arată acum Xonia

Acum însă, Xonia arată mai bine ca oricând. Artista s-a reîntors în Los Angeles și își continuă cariera muzicală, fiind foarte fericită de reușitele sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: