Redactia.ro
Home » Sport » Camelia Potec ar fi putut deveni prințesă

Camelia Potec ar fi putut deveni prințesă

Camelia Potec, Albert de Monaco

Fosta campioană olimpică la înot, Camelia Potec a rememorat o poveste fabuloasă. A fost curtată de un prinț, dar la momentul respectiv nu a dat mare atenție.

În urmă cu mai mulți ani, Camelia Potec a fost curtată de Prințul Albert de Monaco. Se întâlneau în fiecare an, pentru că statul Monaco găzduia o copmetiție la care participau și sportivii români. Prințul Albert de Monaco era mereu prezent, apoi își făcea apariția și în locurile unde mergeau sportivii. Camelia Potec nu s-a gândit nicio clipă însă la o relație. Altfel, astăzi ar fi putut fi prințesă.

„Nu ştiu ce să spun. Pur şi simplu nu am simţit, nu ştiu. Nu m-am gândit niciodată. Nu am fost îndrăgostită, ăsta e motivul. Eu pun pasiune în tot ceea ce fac şi nu a fost cazul aici. Mulţi m-au întrebat dacă nu puteam face un efort ca să devin prinţesă. Nu, nu a fost ăsta ţelul meu în viaţă. Poţi să fii şi acasă prinţesa cuiva. E important să te simţi aşa, nu să ai acest statut”, a spus Camelia pentru Look Sport.

Invitată la masa prințului

Povestea a fost confirmată și de fosta antrenoare a Cameliei potec, Doina Sava.

„Venea şi stătea la competiţii, făcea premieri, eram invitaţii lui la o serată super. Eu am aflat târziu că seara, câţiva, au ieşit la un club unde a fost şi Albert de Monaco. După nişte ani, cine era invitată la masa alteţei sale? Era reprezentata noastră cea mai frumoasă, cea mai medaliată, cea mai deşteaptă. El i-a făcut curte mult timp, dar ea nu a vrut. Nu ştiu de ce”, a povestit și antrenoarea.

Camelia Potec în prezent, președintele Federației de Natație este una dintre cele mai titrate sportive din România. A câștigat o medalie de aur la olimpiada din 2004. Încă două medalii de bronz la Campionatele Mondiale (2001 – 200 m liber; 2009 – 1.500 m liber) şi patru medalii de aur, trei de argint şi zece de bronz la Campionatele Europene.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: