Redactia.ro
Home » Sport » Prințul Albert de Monaco, testat pozitiv cu coronavirus!

Prințul Albert de Monaco, testat pozitiv cu coronavirus!

Prințul Albert de Monaco

Prințul Albert de Monaco, în vârstă de 62 de ani a fost testat pozitiv cu coronavirus. În urmă cu nouă zile, acesta s-a întâlnit la Londra cu Prințul Charles.

Albert al II-lea este în aceste momente monitorizat de cei mai buni specialiști. Deși este izolat poate lucra în biroul său, pentru că starea sa de sănătate este bună. El este primul șef de stat din Europa testat pozitiv cu COVID-19. În urmă cu nouă zile, avusese o întrevedere cu Prințul Charles, la Londra la un eveniment caritabil.

„În acest moment, Palatul Princiar vă înformează că Prințul Albert a fost testat pozitiv cu COVID-19. În coida contaminării sale, S.A.S continuă să muncească și se află în legătură permanentă cu colaboratorii săi și cu guvernul monegasc. Îi dorim însănătoțire grabnică”, se scrie în comunicatul Palatului princiar.

Specialiștii de la spitalul Princess Grace Hospital Centre îl monitorizează cu mare atenție. Albert de Monaco s-a îmbolnăvit la trei zile după ce primul ministru, Serge Telle a fost testat pozitiv. Și guvernul din Monaco a luat măsuri stricte. Cafenelele, restaurantele, cinematografele chiar și cazinourile au fost închise.

Prințul Albert de Monaco e co-proprietarul clubului AS Monaco

Prințul este co-proprietarul clubului AS Monaco, aflat pe locul 9 în Ligue 1. Francezii au decis încă de săptămâna trecută suspendarea campionatului. Au fost suspendate sau anulate și alte competiții. Marele Premiu de Formula 1 a fost anulat anul acesta din cauza pandemiei de COVID-19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: