Redactia.ro
Home » Sport » Robert Moreno a semnat cu AS Monaco! Principal cu acte în regulă

Robert Moreno a semnat cu AS Monaco! Principal cu acte în regulă

Robert Moreno la AS Monaco

Robert Moreno a semnat cu AS Monaco și a devenit antrenor principal cu acte în regulă. Tehnicianul l-a înlocuit pe portughezul Leonardo Jardim.

Fostul secund al lui Luis Enrique și-a găsit echipă, după ce a fost înlăturat din staff-ul echipei naționale a Spaniei. Robert Moreno a semnat cu AS Monaco un contract valabil până în vara anului 2022.

„Suntem foarte fericiţi să anunţăm venirea lui Robert Moreno. Credem mult în el şi în capacităţile sale de a readuce succesul la această echipă. În numele preşedintelui Dmitri Rybolovlev, în acelaşi timp îi mulţumimlui Leonardo Jardim pentru întreaga muncă depusă”, a fost mesajul lui Oleg Petrov, vicepreşedintele celor de la AS Monaco.

Potrivit celor de la Marca, Robert Moreno nu vine singur. Vrea să aducă patru persoane în staff. Dani Guindos (secund), Juano del Ojo (fizioterapeut), Jose Sabade (antrenor cu portarii) şi Marc Selleres (psiholog sportiv). AS Monaco este pe locul 7 în Ligue 1, cu 28 de puncte.

Antrenorul a fost înlăturat de la națională

Robert Moreno a fost îndepărtat de la naţionala Spaniei, după ce Luis Enrique a revenit pe banca tehnică. Deși a colaborat în repetate rânduri cu Enrique, de această dată, chiar acesta a fost cel care nu l-a mai dorit la echipă. În pofida despărţirii controversate de naţionala Spaniei, Robert Moreno a căpătat o reputaţie bună după rezultatele obţinute ca selecţioner. Are un palmares de 7 victorii şi 2 egaluri la comanda ibericilor. Înainte de a avea oferta de la AS Monaco, antrenorul a fost dorit și la naționala statului Ecuador.

Citește și: Antrenorul lui Ionuț Radu a fost demis! Ce se întâmplă cu românul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: