Redactia.ro
Home » Știri » Camilla, omagiu emoționant pentru suverana Elisabeta a II-a, în timpul primului discurs oficial

Camilla, omagiu emoționant pentru suverana Elisabeta a II-a, în timpul primului discurs oficial

GALERIE FOTO (2) camilla bowles

Regina consoartă Camilla și-a intrat în drepturi, în mod oficial. Soția regelui Charles al III-lea a susținut primul discurs în calitate de regină consoartă, la Palatul Buckingham, în prezența concursului Queen’s Commonwealth 2022.

Camilla a susținut primul discurs în calitate de regină consoartă

Camilla Bowles a devenit regină consoartă după moartea soacrei sale, nimeni alta decât regina Elisabeta a II-a. În primul discurs pe care l-a susținut de la moartea celei mai longevive suverane din istoria Marii Britanii, Camilla Bowles nu a uitat să menționeze moștenirea spirituală impresionantă pe care Elisabeta a II-a a lăsat-o în urmă. Camilla Bowles a amintit numele Elisabetei a II-a și a mulțumit tuturor pentru susținerea afișată după decesul acesteia.

„Nu pot începe fără să-i aduc un omagiu scumpei mele soacre, regretata Majestate, care este mult în gândurile noastre astăzi. În ultimele luni, soțul meu și cu mine ne-am bucurat enorm de mesajele de condoleanțe pe care le-am primit și le primim în continuare, din cele patru colţuri ale lumii. Ne-au reamintit că cuvântul scris are o capacitate unică de a conecta, de a vindeca, de a liniști și de a oferi speranță, chiar și în mijlocul durerii”, a fost o parte din discursul susținut de către Camilla Bowles. 

Data la care soția regelui Charles al III-lea a susținut primul discurs oficial nu a fost aleasă deloc întâmplător. 17 noiembrie a fost și ziua în care regina Elisabeta I a urcat pe tronul Marii Britanii, în anul 1558.

camilla si charles
Camilla a devenit regină consoartă după moartea Elisabetei a II-a

Camilla a muncit din greu pentru a obține aprecierea britanicilor

Actuala regină consoartă a fost nevoită să muncească pe brânci pentru a fi acceptată în cadrul Casei Regale a Marii Britanii. Nici publicul nu a plăcut-o prea mult, un număr impresionant de britanici considerând că ea este o distrugătoare de famii, conform sondajelor.

După ani întregi în care a participat la nenumărate îndatoriri și vizite regale, Camilla a reușit să aibă un punctaj mai mare în dreptul secțiunii apreciere publică, în cele mai recente sondaje. De departe, însă, preferații britanicilor rămân prinții de Wales și ducii de Cornwall: prințul William și Kate Middleton.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: