Redactia.ro
Home » Sport » Campion la tenis de masă, mort într-un accident! Avea doar 19 ani!

Campion la tenis de masă, mort într-un accident! Avea doar 19 ani!

Marius Rădoi a murit, accident rutier

Veste cumplită. Marius Rădoi, multiplu campion la tenis de masă a murit într-un accident rutier, miercuri noaptea. Sportivul era fiul adjunctului Poliției Olt. Primul polițist care a ajuns la fața locului a fost chiar tatăl său.

Tragedia s-a petrecut pe drum național DN 65, în comuna Negreni, la limită între județele Argeș și Olt. Mașina pe care o conducea tânărul a derapat pe carosabilul umed și s-a lovit puternic de un cap de pod. Marius Rădoi era singur în momentul accidentului. Echipajele de intervenție au sosit imediat la locul tragediei, dar a fost prea târziu pentru fiul adjunctului Poliției Olt. Medicii nu au putut să facă nimic, deoarece rănile au fost mult prea grave. În momentul în care au ajuns, băiatul era inconștient. Sportivul a fost resuscitat de mai multe ori în ambulanță pe drum spre Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. A fost dus imediat în sala de operație, dar medicii nu au putut să-l salveze. Primii care au ajuns la locul tragediei au fost chiarcComisarul-şef Cristian Rădoi, tatăl băiatului și colegul său, Cristian Tiţa. Scenele au fost cumplite. Cristian Rădoi și-a văzut fiul în agonie neputând să facă nimic pentru acesta.

Multiplu campion la tenis de masă

Marius Rădoi, băiatul şefului adjunctului Poliţiei Olt era multiplu campion național la tenis de masă. De asemenea intrase și la facultate. prietenii spun că iubea mașinile. Își luase permisul în urmă cu un an.
Marius începuse să adune medalii după medalii la tenis de masă de mic. Scund, iute când este lângă masa de tenis şi cu o fire stăpână pe sine. Așa era caracterizat de antrenorii săi la vârsta de 10 ani.

“Părinţii mei au fost cei care m-au îndrumat spre acest sport de care eu nu prea auzisem atunci. Cu timpul, a început să îmi placă şi mie”, spunea Marius.

Marius Rădoi juca pentru CSM Focșani în Divizia A, al doilea eșalon național, și a fost campion național de cadeți, acum 9 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: