Redactia.ro
Home » Sport » Noi detalii despre Michael Schumacher! Care este starea de sănătate a pilotului după 7 ani de la accident

Noi detalii despre Michael Schumacher! Care este starea de sănătate a pilotului după 7 ani de la accident

GALERIE FOTO (3) Noi detalii despre Michael Schumacher

Michael Schumacher luptă de șapte ani să trăiască, după un accident de la schi. Legenda Formula 1 face acum progrese mari pentru starea lui de sănătate. 

Care este starea de sănătate a lui Michael Schumacher

După teribilul accident din munții Alpi, nimeni nu mai credea că celebrul pilot va mai trăi. S-a luptat șapte ani cu problemele de sănătate și a avut cei mai buni doctori din lume alături de el. Acum, apar noi detalii despre starea lui de sănătate. Din surse apropiate familiei, progresele acestuia sunt îmbucurătoare.

Un prieten apropiat al fostul șef Ferrari, Jean Todt, a declarat că legenda Formula 1 este conștient și se recuperează după accidentul suferit, mai mult, Michael Schumacher urmărește cursele fiului său și îl susține, porivit viva.ro.

”Bineînțeles că îl urmărește. Mick va concura probabil în Formula 1 anul viitor, ceea ce va reprezenta o mare provocare. Am fi încântați să avem un nou Schumacher la cel mai înalt nivel al cursei cu motor”, a declarat acesta pentru The Sun.

Cu toate acestea, Jean Todt nu dă foarte multe detalii în legătură cu starea lui Schumacher. Deși îl vizitează des pe celebrul pilot, acesta nu poate să spună mai multe despre cum este acum Michael Schumacher.

Aceasta este o întrebare la care voi fi extrem de rezervat. Îl văd pe Michael foarte des, o dată sau de două ori pe lună. Răspunsul meu este același tot timpul, el luptă. Este foarte îngrijit și într-un loc foarte confortabil. Nu putem decât să-i dorim pentru el și familia sa ca lucrurile să se îmbunătățească”, a adăugat Jean Todt.

Fiul lui Schumacher, Mick, în vârstă de 21 de ani, concurează în prezent în FIA Formula 2, dar dorește să urmeze urmele tatălui său, iar de anul viitor ar putea deveni pilot de Formula 1.

Accidentul care i-a schimbat viața campionului din Formula 1

Au trecut aproape șapte ani de la cel mai teribil accident de schi, accident în care celebrul pilot de Formula 1 a suferit și încă suferă pentru o șansă a viață. Încă din 2013, Michael Schumacher, nu a mai apărut în spațiul public, ar informațiile care se află despre el sunt transmise de apropiații lui.

După ce s-a lovit grav la cap în timp ce schia în stațiunea Meribel din Alpii francezi, Michael Schumacher a fost transportat de urgență la spitalul din Grenoble. La mai puțin de 24 de ore de la accident, Schumacher a fost operat pe creier, pentru înlăturarea cheagurilor de sânge. Medicii au efectuat două intervenții, după care au decis să-l pună pe fostul pilot în comă indusă, pentru a-i proteja creierul.

Schumacher a lovit o piatră îngropată în zăpadă, a fost aruncat la trei metri deasupra pârtiei, după care a aterizat într-o zonă presărată cu alți bolovani. Chiar dacă purta o cască de protecție, Schumacher a rămas inconștient. Pe 16 iunie 2014, pilotul a fost scos din comă și externat de la spitalul din Grenoble. Familia a decis să-l mute în Elveția, la spitalul universitar din Lausanne.

Pe 6 august 2014, soția lui Michael, Corinna Schumacher, a rupt tăcerea. Soția septuplului campion din Formula 1 a spus că starea lui Michael se îmbunătățeste. Pe 9 septembrie 2014, Michael Schumacher a fost mutat la reședința aflată pe marginea lacului Geneva. Familia germanului a transformat reședința într-un spital de mici dimensiuni.

Conform Daily Mail, tratamentul lui Michael Schumacher costă în jur de 55.000 de euro, pe săptămână. Toți cei care lucrează pentru familia Schumacher sunt obligați să nu scurgă informații în spațiul public cu privire la starea campionului. Presa din Regat susține însă că Schumacher ar putea fi mutat la o clinică din Statele Unite, specializată în neurologie.

Informațiile apărute despre starea sa de sănătate au fost contradictorii, însă Elisabetta Gregoraci, fosta soție a lui Flavio Briatore, a oferit presei din Italia detalii concrete despre situația actuală a lui Michael Schumacher.

”S-au mutat în Spania și soția sa a înființat un spital în casa respectivă. Doar trei persoane îl pot vizita și eu știu cine sunt. Nu poate vorbi, comunică doar prin mișcarea ochilor’, a spus Elisabetta Gregoraci în presa din Italia, care a fost citată de jurnaliștii spanioli.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: