Redactia.ro
Home » Sport » Michael Schumacher a fost mutat în Spania

Michael Schumacher a fost mutat în Spania

Michael Schumacher, Spania

Se pare că fostul campion de Formula 1, Michael Schumacher nu mai locuiește de ceva vreme în Elveția așa cum se credea. Ar fi fost mutat într-o vilă în Spania, care a costat o adevărată avere.

Soția fostului campion de Formula 1, ar fi decis să se mute în Spania la Mallorca. Corinna Schumacher a cumpărat o vilă superbă acum 3 ani de la președintele lui Real Madrid, Florentino Perez. Acesta a decis să o vândă după moartea soției sale. Pentru Villa Yasmin, Corinna a plătit 30 de milioane de euro. A negat însă că ar fi decis să plece din Elveția și să se mute în Spania. Totuși, primarul localității a confirmat faptul că familia Schumacher locuiește la Las Brisas lângă Andratx în sud-vestul insulei. Villa Yasmin are 15 mii de metri pătrați. Două piscine, sală de fitness și o grădină superbă.

Care e starea de sănătate a lui Michael Schumacher

Starea de sănătate a fostului mare campion de Formula 1 a fost mereu un mister. Familia a preferat să țină ascuns orice amânunt. Fosta soție a lui Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci este una dintre persoanele care a dat de curând câteva amănunte.

„Michael nu poate vorbi, comunică doar din priviri. Doar trei persoane au voi să-l viziteze, știu despre cine este vorba. Oricum acum s-a mutat în Spania, iar soția lui a amenajat acolo un spital într-o vilă,” a dezvăluit Elisabetta Gregoraci.

Michael Schumacher, în vârstă de 51 de ani, este în comă din anul 2013. A suferit un accident la ski în urmă cu 6 ani, pe 29 decembrie. O perioadă a fost în comă, apoi s-a trezit. De atunci familia a încercat să găsească cele mai bune tratamente pentru recuperarea celui care a fost de 7 ori Campion Mondial de Formula 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: