Redactia.ro
Home » Sport » Michael Schumacher, noi probleme de sănătate! Ce se i-a întâmplat fostului campion

Michael Schumacher, noi probleme de sănătate! Ce se i-a întâmplat fostului campion

Michael Schumacher, Formula 1

Starea de sănătate a fostului campion de Formula 1 se pare că nu se îmbunătățește deloc. Acum se confruntă cu alte probleme de sănătate.

În urmă cu 7 ani, după accidentul suferit la ski, Michael Schumacher nu s-a mai putut mișca. Jurnaliștii de la Mirror susțin că acum au apărut complicații pentru că a stat foarte mult întins. Fostul campion ar avea atrofie musculară și de osteoporoză. Echipe întregi de doctori luptă pentru a-i ameliora starea de sănătate. Totuși nimeni nu știe exact cum se simte Schumacher. Încă de la început familia a decis să nu vorbească cu presa. Toate persoanele care l-au vizitat au fost rugate să păstreze discreția. Singura informație certă a fost aceea că germanul a suferit leziuni cerebrale severele.

Schumacher ar putea suferi noi intervenții

Se pare că Philippe Menasche, un renumit cardiolog va încerca să-l ajute pe fostul campion de Formula 1 cu un tratement bazat pe celule stem, susțin italienii de la Contro Copertina.

„Obiectivul este acela al regenerării sistemului central nervos al lui Michael”, a declarat renumitul doctor.

În urma traumatismului cranian sever, suferit în 2013, în timp ce se afla la schi, Schumacher a suferit două operații la spitalul din Grenoble, după care a fost transferat pe 16 iunie 2014 la un spital din Lausanne. Pe 9 septembrie 2014 a fost externat și a fost tratat în propria locuință din Gland, Elveția. Apoi a fost dus și într-o celebră clinică din Paris.

Schumacher, cel mai titrat pilot de Formula 1

Michael Schumacher s-a născut pe data de 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, situată în vestul Germaniei, în landul Nordrhein-Westfalen. El a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps şi a obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit. Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari), performanţă neegalată până acum.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: