Redactia.ro
Home » Sport » Mick Schumacher a vorbit despre tatăl său! Ce i-a promis celebrului pilot

Mick Schumacher a vorbit despre tatăl său! Ce i-a promis celebrului pilot

Michael Schumacher, formula 1

Mick Schumacher, fiul fostului campion de Formula 1 a vorbit despre tatăl său. Tânărul a dezvăluit câteva dintre lecțiile învățate de la Michael Schumacher, dar nu a dorit să dea niciun amânunt despre starea de sănătate a acestuia.

Sunt foarte rare momentele când familia vorbește despre Michael Schumacher. Fiul celebrului pilot a povestit despre cum a încercat să ascundă faptul că este fiul fostului campion.

“Mi-am dat seama destul de devreme că vreau să fiu șofer de Formula 1, un campion. Am urcat în kart-uri de când aveam trei ani, am participat la cursele naționale de la opt. Când aveam 11-12 ani, știam că vreau să fac asta la nivel profesionist. Am folosit diferite nume pentru a rămâne sub acoperire, pentru a reuși să-mi îmbunătățesc performanțele fără notorietatea de a fi fiul lui Michael Schumacher”, a recunoscut Mick Schumacher, potrivit Daily Star.

“Nu simt nicio presiune să duc numele mai departe”

Tânărul pilot a vorbit despre relația pe care o are cu Michael Schumacher, dar a refuzat să dea orice detaliu despre starea de sănătate a acestuia. De la accidentul suferit la ski în urmă cu 6 ani, familia a dat extrem de puține informații despre fostul campion. Acest lucru le-a fost interzis și persoanelor care l-au vizitat. Michael Schumacher a suferit mai multe intervenții chirurgicale în acești ani.

„El este întotdeauna tatal meu în primul rând. Una dintre principalele lecții pe care mi le-a oferit este să rămâi constant. Sincer, nu simt nicio presiune să duc numele familiei sau să fac exact ceea ce a făcut tatăl meu. Nu m-am uitat niciodată la tatăl meu ca fiind cel mai mare șofer din lume”, a mai spus Mick Schumacher, potrivit Daily Star.

Mick Schumacher, în vârstă de 21 de ani a început să concureze în Formula 4. În acest moment, tânărul aleargă în Formula 2.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: