Redactia.ro
Home » Sport » Michael Schumacher va suferi o nouă operație. Care este starea de sănătate a pilotului de Formula 1

Michael Schumacher va suferi o nouă operație. Care este starea de sănătate a pilotului de Formula 1

Operație Michael Schumacher

Michael Schumacher va suferi încă o operație, prin care i se va regenera sistemul nervos central. La mai bine de șase ani de la teribilul accident care l-a lăsat în comă pe pilotul de Formula 1, acesta va fi supus unei noi intervenții chirugicale.

Michael Schumacher va fi operat la șase ani de la accident

Un medic de renume mondial va fi cel care va presta operația, care are scopul de a regenera sistemul nervos, extrem de afectat în urma celor șase ani fără niciun fel de activitate.

Michael Schumacher a avut un accident teribil de ski, în 2013. În urma acestuia, el a suferit leziuni craniene profunde, iar din această cauză el a ajuns în comă, stare din care nu s-a mai trezit de șase ani.

Philippe Menasche va fi cel care îl va opera pe fostul pilot de Formula 1. Medicul de origine franceză este specializat în cercetarea celulelor stem. Trebuie menționat că această operație este prima dintr-o serie pe care le va suferi pilotul de Formula 1.

De altfel, aceasta a precizat că operația are ca scop “regenerarea sistemul nervos central” al campionului mondial de Formula 1.

Ce operație va suferi pilotul de Formula 1

Medicul Philippe Menasche este considerat o somitate medicală, iar această nu este prima dată când familia lui Schumacher apelează la el pentru a-l opera. În septembrie, specialistul a mai avut o intervenție chirugicală asupra fostului pilot.

Philippe Menasche este un pionier în știința medicală privind celulele stem, pe care urmează să le grafeze pe celulele sănătoase ale inimii.

Michael Schumacher a fost campion mondial de șapte ori. După șase ani de la accidentul care i-a schimbat viața pentru totdeauna, din cauza lipsei de mișcare, mușchii sportivului s-au atrofiat și mai mult decât atât, sportivul suferă acum de osteoporoză.

Michael Schumacher, în vârstă de 50 de ani, este în comă din anul 2013.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: