Redactia.ro
Home » Sport » Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

Michael Schumacher, stare sanatate

Veștile despre starea de sănătate a fostului campion mondial de Formula 1 sunt extrem de rare. Familia nu comunică aproape nimic, iar cei care îl vizitează sunt rugați să nu dea amănunte.

Michael Schumacher a suferit un accident teribil în urmă cu 7 ani la ski. De atunci veștile despre starea fostului campion mondial sunt foarte rare. Familia a încercat tot felul de tratamente inovatoare, dar se pare că acestea nu au ajutat foarte mult. Un neurolog din Elveția, Erich Riederer a făcut câteva comentarii referitoare la Michael Schumacher și dacă ar fi să-l credem, veștile nu sunt deloc bune.

”El este într-o stare vegetativă! Michael respiră, inima îi bate, probabil că se poate așeza și poate să facă câțiva pași cu ajutor, dar nu mai mult. Să-l mai vedem așa cum era înainte de accident? Chiar nu cred!”, a spus Erich Riederer.

Doar câteva persoane îl pot vedea pe Schumacher

Una dintre persoanele care de-a lungul timpului l-a vizitat în mod constant pe german este Jean Todt, fostul șef al scuderiei Ferrari. Acesta a dat puține amânunte despre starea de sănătate a pilotului respectând dorința familiei.

„L-am văzut pe Michael. Luptă în continuare. Toată lumea știe ce accident nefast a suferit și prin ce necazuri a trecut. Dar are o soție extraordinară alături, are copiii aproape. Și eu încerc să-l ajut și să aștept momentul în care voi putea face ceva concret și atunci nu voi ezita,” a declarat Jean Todt, după ultima vizită.

După accidentul de la ski, Michael Schumacher a suferit leziuni cerebrale. O perioadă destul de lungă a fost în comă. După mai multe operații, soția sa l-a dus la mai multe clinici celebre pentru tratament. Nici astăzi nu se știe exact care este starea de sănătate a lui Schumacher. Fostul campion mondial și soția sa Corinna locuiesc într-o vilă în Geneva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: