Redactia.ro
Home » Tehnologie » Când apare Golf 9 și cum ar putea arăta noua mașină de la Volkswagen

Când apare Golf 9 și cum ar putea arăta noua mașină de la Volkswagen

Noul Volkswagen Golf 8 din 2021

Ca în fiecare an, și în 2021 sunt multe mașini noi care apar. Acesta este și cazul pentru compania Volkswagen.

Mașini noi ale Volkswagen în 2021. Când apare Golf 9

Noul Volkswagen Golf 8 din 2021 va apărea în prima jumătate a acestui an, după cum anunță oficialii. Prețul acestuia va fi de cel puțin 30.000 de dolari, dar deocamdată această cifre nu a fost confirmată oficial.

Totuși, un lucru este sigur, noua generație de Volkswagen Golf va fi cea mai avansată de până acum, cel puțin din punct de vedere tehnic. Totodată, această mașină va avea și măsuri de siguranță pentru șoferi ce nu există pe alte modele de mașini.

De asemenea, noul Volkswagen Golf va fi unul automat, astfel că acest lucru se va vedea inclusiv la buzunarele celor care îl vor cumpăra.

Din cauza pandemiei de coronavirus, lansarea noului Volkswagen Golf a fost întârziată cu circa nouă luni. Noul autoturism de la Volkswagen Golf va fi, însă, disponibil în primele șase luni ale acestui an.

Versiunea 2021 a Volkswagen Golf va avea disponibile trei modele, excepție făcând Golf GTI și Golf R.

Când apare noul model Golf 9

Deocamdată, în acest an, compania Volkswagen nu lansează noua generația de mașini Golf 9, ci s-a concentrat pe îmbunătățirea variantelor mai vechi și readucerea lor în actualitate și chiar să introducă noul Volkswagen hibrid sau cu energie electrică.

„Mai ales pentru drumuri scurte, ca de exemplu în oraş, propulsia pur electrică este soluţia optimă de mobilitate. Dar cu e-Golf puteţi ieşi fără griji și din oraş, pentru că autonomia sa mixtă este de 231 km (WLTP*).”, anunță Volkswagen pe site-ul propriu.

„Automobilul dumneavoastră e-Golf (consum energie electrică, kWh/100 km: mixt între 13,2 (16 jante) și 14,1 (17 inchi); emisii mixte de CO₂, g/km: 0)* se ridică la exigențele vremii actuale: motorul electric puternic, aproape complet silenţios, asigură o accelerare impresionantă şi permite totodată condusul eficient. Iar sistemul inteligent de reîncărcare simplifică realimentarea modelului e-Golf”, mai arată Volkswagen.

Cel mai probabil va fi o nouă generație de Golf, Golf 9, dar prin anul 2027-2028, crede Lars Hentschel, care spune că „nu va fi sub nicio formă electrificare a mașinilor 100% până în 2030. Chiar și șeful meu, domnul Diess nu e prea entuziasmat. Ar fi prea mult. Trebuie să fie o altă generație de Golf”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: