Redactia.ro
Home » Știri » Când au loc Globurile de Aur 2021 și care sunt filmele și serialele nominalizate

Când au loc Globurile de Aur 2021 și care sunt filmele și serialele nominalizate

Când au loc Globurile de Aur 2021 și care sunt filmele și serialele nominalizate

Când au loc Globurile de Aur 2021 și care sunt filmele și serialele nominalizate! Cea de-a 78-a ediţie a evenimentului va avea loc în luna februarie anul acesta din cauza pandemiei de coronavirus. 

Când au loc Globurile de Aur 2021

Premiile Globul de Aur sunt premii americane pentru filme și seriale, oferite în fiecare an în timpul unei cine de lux. Acordate începând cu anul 1944 de către Asociația de presă străină de la Hollywood, Globurile de Aur ocupă un loc important în seria de premii cinematografice, culminând cu Premiul Oscar.

Gala Globurile de Aur 2021 va avea loc pe 28 februarie 2021, fiind amânată cu aproximativ două luni din cauza pandemiei de coronavirus. Gala Globurilor de Aur avea loc, în mod tradiţional, în prima duminică a anului, dând startul sezonului premiilor la Hollywood, însă restricțiile impuse de autorități au făcut ca evenimentul să fie amânat.

Când au loc Globurile de Aur 2021 și care sunt filmele și serialele nominalizate! Gala Globurilor de Aur 2021 va fi găzduită de actriţele de comedie Tina Fey şi Amy Poehler şi difuzată pe NBC. Nu se ştie deocamdată ce filme şi seriale vor fi considerate eligibile, având în vedere că producţia a fost întreruptă de epidemie, iar cinematografele au fost închise.

Gala a fost amânată similar altor ceremonii de la Hollywood, inclusiv cea a Oscarurilor. Nu se cunosc criteriile de eligibilitate, în condiţiile în care producţia de film şi TV a fost întreruptă. Premiile sunt votate de un grup de 85 de jurnalişti, care scriu pentru publicaţii internaţionale, spre deosebire de Oscaruri, care sunt votate de aproximativ 8.500 de membri ai Academiei. Având în vedere diferenţa, Oscarurile deseori au fost influenţate de rezultatele Globurilor de Aur.

Când au loc Globurile de Aur 2021 și care sunt filmele și serialele nominalizate! Ceremonia organizată de Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (HFPA) va avea loc cu opt săptămâni înainte de cea a Academiei americane de film, reprogramată pentru 25 aprilie 2021.

Globurile de Aur 2020. Lista completă a câștigătorilor

Globurile de Aur sunt considerate cel mai bun indicator pentru premiile Oscar.  Cele mai bune filme și cei mai buni actori se regăsesc pe lista câștigătorilor.

Când au loc Globurile de Aur 2021 și care sunt filmele și serialele nominalizate! Lungmetrajele „1917”, regizat de Sam Mendes, şi „Once Upon a Time… in Hollywood”, de Quentin Tarantino, au fost desemnate marile câştigătoare ale premiilor Globurile de Aur 2020, acordate de Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (HFPA).

Serialele „Succession” şi „Fleabag” şi miniseria „Chernobyl” s-au impus în domeniul filmelor de televiziune. O surpriză s-a înregistrat la animație: toată lumea se aștepta să fie câștigător „Frozen 2”, dar trofeul i-a revenit peliculei „Missing Link”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: