Redactia.ro
Home » Știri » Profesorul din ”Casa de Papel” a făcut senzație pe internet. Alvaro Morte vorbește românește

Profesorul din ”Casa de Papel” a făcut senzație pe internet. Alvaro Morte vorbește românește

Profesorul din ”Casa de Papel” a făcut senzație pe internet.

Profesorul din ”Casa de Papel” a făcut senzație în mediul online, după ce a fost implicat într-un joc din cadrul unei emisiuni spaniole, în care se juca o variantă a ”telefonului fără fir”, încercând să reproducă o frază în română. La scurt timp, celebrul actor Alvaro Morte a stârnit hohote de râs după ce a pronunțat câteva cuvinte în română.

Profesorul din ”Casa de Papel” a făcut senzație pe internet. Alvaro Morte vorbește românește

Profesorul din ”Casa de Papel” a stârnit momente de senzație în mediul online, după ce a apărut în cadrul unei emisiuni spaniole, în timp ce încerca să reproducă câteva cuvinte în română. Actorul din serialul fenomen La Casa de Papel le-a făcut o surpriză uriașă fanilor din România, rostind câteva cuvinte, în română. Cu toate că actorul Darko Peric, care îl interpretează pe Helsikini vorbește foarte bine limba română, demonstrând de multe ori acest lucru, inclusiv în cadrul unui interviu acordat anul acesta pentru Europa FM. Darko a spus că a trăit câțiva ani în România, unde a făcut tatuaje. „Am început să fac tatuaje în România. Eu am stat în Bucureşti din ’95 până în ’98, după care m-am dus la Timişoara. Aveam în jur de 21 de ani”, a declarat Darko Peric.

Ei bine, de această dată, cel care ne-a surprins cu abilitatea lui, a fost personajul îndrăgit din Casa de Papel, actorul Alvaro Morte. Așadar, acesta a fost provocat să repete o propoziție în română, alături de mai mulți actori spanioli. „De sărbători de vom întâlni cu cei dragi”, a fost fraza pe care actorii spanioli au fost provocați să o recite. Primul care a recitat a fost chiar Profesorul din ”Casa de Papel”, care a spus perfect fraza, dar încercările celorlalți au stârnit hohote de râs. Astfel, clipul cu celebrul actor a devenit viral pe Tik Tok, unde peste 76.2 de internauți au apreciat video-ul, iar peste 9.000 de persoane l-au distribuit.

@adidrt

#fy #foryoupage #foryou #romania #😂😂😂😂

♬ sunet original – Adrian Durtan

La Casa de Papel, unul dintre cele mai vizionate seriale

Serialul La Casa de Papel este o peliculă thriller, al cărui regizor este Álex Pina. Lansarea serialului a avut loc pe 2 mai 2017, iar până în prezent au fost lansate patru sezoane. Conform reprezentanților Neflix, sezonul cu numărul 3 al serialului s-a bucurat de un succes foarte mare, susținând că acesta a fost urmărit de 34 milioane de conturi. De asemenea, La Casa de Papel a depășit recordurile și ajuns să fie cel mai urmărit serial de pe platforma de streaming într-o altă limbă decât engleză, iar 70% dintre conturile care au început partea a treia din serial au și terminat toate episoadele, adică peste 24 de milioane. Până în prezent, serialul a câștigat mai multe premii, între care pentru cel mai bun serial dramatic la Globurile de Aur 2020 sau la Premiile Emmy.

În serialul este vorba despre personajul „El Profesor” care pune la cale cel mai mare jaf dat vreodată la Monetăria Spaniei, iar acest gen a fost un fel de omagiu adus tatălui său, un infractor care a fost împușcat în fața unei bănci. Astfel Sergio Marquina, interpretat de Alvaro Morte formează o echipă de opt infractori pe care îi instruiește pentru a efectua jaful. Dar lucrurile se complică în momentul în care intervină procuroarea care se ocupă de caz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: