Redactia.ro
Home » TV » Când începe emisiunea Românii au Talent? Sezonul 10, așteptat de milioane de telespectori

Când începe emisiunea Românii au Talent? Sezonul 10, așteptat de milioane de telespectori

Când începe emisiunea Românii au Talent? Sezonul 10, așteptat de milioane de telespectori

Când începe emisiunea Românii au Talent? Sezonul 10, așteptat de milioane de telespectori. Emisiunea Românii au Talent de la ProTv, este pregătită să dea startul sezonului 10. Când va fi difuzată cea mai așteptată.

Când începe emisiunea Românii au Talent? Sezonul 10, așteptat de milioane de telespectori

Potrivit Playtech.ro, emisiunea Românii au Talent va începe cel mai probabil cu sezonul 10 pe 28 februarie. Filmările au înput încă din octombrie, 2019, iar în scurt timp, telespectatorii îl pot viziona și pe micul ecran.

În juriu emisiunii sunt Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Mihai Petre, iar trei dintre ei au fost la masa juriului încă din primul sezon. De asemenea, prezentatorii show-ului vor fi la fel ca și în sezoanele trecute, Smiley și Pavel Bartoș.

Acest an va fi unul spectaculos, sunt sigură că momentele vor fi de nota 10, pentru că este al zecelea sezon! Sezoanele de până acum le-au dat încredere oamenilor că Românii au Talent este scena unde orice vis devine realitate, orice este posibil. Noi, jurații, ne bucurăm de toate momentele, sunt convinsă că și cei de acasă, ca și noi, se bucură la fel de mult de acest show”, declară Andra.

Începe sezonul 10 Românii au Talent

Show-ul este așteptat de milioane de români. Pentru cei care așteaptă cu nerăbdare debutul celui de-al zecelea sezon, deoarece acesta va începe în aproximativ o lună de zile.

Pentru mine, personal, 10 perfect este ceva ce nu am avut niciodată, dar sper din toată inima ca acest sezon să primească nota 10. Orice concurent care vine la această emisiune este un câștigător și așteptarea mea este ca publicul să aprecieze toți concurenții!”, a declarat Florin Călinescu.

În timp ce, Andi Moisescu și Mihai Petre sunt de părere că sezonul 10 va fi unul de neuitat, mai ales că acum au fost introduse două golden buzz în loc de unul.

Citeste si:Cine sunt șefii Parchetelor, propuși de ministrul Justiției Cătălin Predoiu