Redactia.ro
Home » TV » Când începe noul sezon al serialului Las Fierbinți, transmis de Pro TV

Când începe noul sezon al serialului Las Fierbinți, transmis de Pro TV

Las Fierbinti

Noul sezon al Las Fierbinți este tot mai aproape să înceapă. Fanii serialului difuzat pe Protv sunt nerăbdători să-l urmărească.

Când începe noul sezon al serialului Las Fierbinți, transmis de Pro TV

Serialul ”Las Fierbinți” a cucerit inimile românilor încă de la difuzarea lui, din 2012. Personaje precum „Celentano„, ”Firicel”, ”Aspirina” sau ”Bobiță” urmează să reapară pe micile ecrane, în sezonul cu numărul 19.

Repezentanții postului unde este difuzat Las Fierbinți, PROTV, nu au transmis, momentan, date despre noul sezon al serialului. Însă, cel mai probabil va reveni din toamnă, mai ales că, deja, actorii au început filmările pentru noul sezon.

Munca lor începe de dimineață, iar fiecare este adus de acasă cu mijloace de transport pentru a ajunge la timp și a lua parte la filmări. „La un moment dat, am făcut un frig de nu mai ştiam de noi, am ajuns acasă şi direct într-o baie fierbinte m-am oprit. Este greu să filmezi şi să fie foarte frig, însă trebuie să respectăm organizarea filmărilor. Deşi suntem atenţi la vreme, câteodată ni se mai dau planurile peste cap pentru că ori e frig, ori începe ploaia”, au spus surse de pe platourile de filmare, potrivit Click.

Serialul este filmat într-un oraș cu același nume, Fierbinți-Târg, și circa 100 de oameni lucrează la el. Potrivit aceleiași surse, oamenii se mai adună la fața locului și privesc cum au loc repetițiile, filmările.

„E mare veselie la noi în oraş când încep filmările. Actorii sunt foarte de treabă, uneori mai stăm cu ei la poveşti, în pauzele dintre filmări. Mă bucur că sunt la noi în oraş. Mie îmi place de Bobiţă, pentru că are cele mai bune glume“, mărturiseşte Ion Mihai, un localnic.

Câți bani oferă Protv pentru filmări

Pentru filmări, postul Protv primește sume colosale Primăriei locale: „Anul trecut, în primul an de filmări aici, pentru 13 episoade, consiliul local a primit 15.000 lei de la PRO TV, iar anul acesta abia ce am semnat un nou contract, pentru 26.000 lei, pentru 19 episoade”, a declarat edilul Primarul Iusein Iuksel pentru libertatea.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: