Redactia.ro
Home » TV » Când începe X Factor 2020. Care sunt membrii din juriul emisiunii de la Antena 1

Când începe X Factor 2020. Care sunt membrii din juriul emisiunii de la Antena 1

Când începe X Factor 2020.

În această toamnă, va avea loc premiera celui de-al nouălea sezon X Factor, difuzat pe Antena 1. Ștefan Bănică Jr, Delia, Loredana și Florin Ristei vor fi cei patru membri ai juriului.

Când începe X Factor 2020?

În această toamnă va avea premiera cel de-al nouălea sezon X Factor, care va aduce reguli noi și jurați noi. Cele patru vedete care vor juriza numărul concurenților sunt Ștefan Bănică Jr, Delia,Loredana și Florin Ristei.

Sunt onorată că fac parte din acest început al X Factor și abia aștept să descopăr concurenții, talente, să fac o echipă tare și să ținem cu sufletul la gură telespectatorii, pentru că va fi un sezon senzațional. Eu cred că voi fi ca o mamă bună, ca o soție exigentă, ca o prietenă corectă și empatică, voi fi câte puțin din fiecare. Și dacă va fi necesar să fiu puțin dură o voi face, dar nu îmi stă în fire să fiu crudă, a spus Loredana.

Delia, este cel mai vechi membru al juriului și susține că se bazează pe noile generații și pe talentul lor. Pe de altă parte, Florin Ristei, câștigător al emisiunii un 2013, va avea ocazia de a experimenta rolul de jurat.

Am văzut că, în trecut, noul venit a avut cea mai grea sarcină, așa că eu mă aștept să primesc grupurile. Dacă se adeverește, înseamnă că eu o să am cea mai grea sarcină și o să trebuiască să mă cert puțin cu ceilalți jurați, ca să obțin concurenți buni”, a declarat Florin Ristei.

Schimbări majore în cel de-al nouălea sezon X Factor

În cel de-al nouălea sezon al concursului X Factor au loc noi reguli și noi schimbări majore. Ștefan Bănică Jr. susține că vede în noul său coleg un posibil câștigător. Mai mult artistul precizează că Florin Ristei este o persoană ambițioasă, muncitoare și motivată.

Cu Ristei am lucrat în pandemie, am înregistrat o piesă de-a mea într-o variantă orchestrată de el și este un băiat extrem de serios și un nou tip de jurat. Este câștigător X Factor și este în acest domeniu de foarte mulți ani, face muzică și cântă foarte bine. E un suflu nou și un candidat care să câștige acest concurs, pentru că este motivat”, a spus Ștefan Bănică jr.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: