Redactia.ro
Home » TV » „X Factor” revine pe micile ecrane. Cine vor fi jurații emisiunii

„X Factor” revine pe micile ecrane. Cine vor fi jurații emisiunii

X Factor

Emisiunea „X Factor” revine la Antena 1 după o lipsă de câțiva ani. Concursul muzical care a adus multe staruri pe piața muzicală din România revine în grila postului TV, astfel că tinerii talentați se pot înscrie pentru a participa la emisiune.

Emisiunea „X Factor” revine pe micile ecrane

După opt ani de absență, fanii emisiunii au primit o veste bună. Bucuroși sunt și cei care vor să se înscrie la casting, pentru că este o șansă reală de a deveni faimos, odată ce o țară întreagă te poate privi la TV.

Timp de nouă sezoane, diferiți muzicanți aspiranți au pășit pe platoul emisiunii „X Factor”, iar pentru unii dintre ei acest lucru a fost sinonim cu începerea unei carierei în domeniul muzical.

De această dată, șefii de la Antena 1 au surprins și cu jurații pe care i-au ales pentru a-i testa pe concurenții care vor participa.

Astfel, noua formulă este alcătuită din: Delia Matache, Antonia Iacobescu, Liviu Teodorescu și Ștefan Bănică Jr.

Audițiile vor fi doar la București pentru cel de-al zecelea sezon

În timpul celor nouă sezoane, etapele pe care le-au avut de parcurs concurenții au fost următoarele:

Audițiile în fața producătorilor
Audiții în fața juriului
Tabăra de pregătire sau bootcamp cum îl numeai cuncurenții
Vizite la casele juraților
Galele live

Începând cu sezonul al cincelea, pentru că din juriu făcea parte Carla’s Dreams, etapa cu vizitele la casele juraților nu a mai avut loc, pentru că artistul nu dorea să se știe unde locuiește.

Ceea ce este diferit în acest sezon este faptul că audițiile vor avea loc doar în București. Cei care sunt din alte orașe și vor, totuși, să participe la acest show, trebuie să se deplaseze în Capitală.

Concurenții trebuie să știe că pot participa doar dacă au peste 14 ani împliniți, iar minorii trebuie să fie însoțiți de un adult la audiții.

Etichete: