Redactia.ro
Home » Monden » Când o botează Elena Udrea pe fetița ei, Eva Maria

Când o botează Elena Udrea pe fetița ei, Eva Maria

GALERIE FOTO (3)

De când s-a întors în țară, Elena Udrea și partenerul ei de viață, Adrian Alexandrov, planifică marele eveniment din viața fetiței lor: botezul. Așadar, când are loc botezul? În două săptămâni din acest moment.

Când o botează Elena Udrea pe Eva Maria

Acum că se află în ”concediu” postnatal are suficient timp pentru a se preocupa de botezul fiicei sale, Eva Maria. Și cum evenimentul se apropie cu pași repezi, pregătirile sunt în toi. Potrivit informațiilor apărute în presa autohtonă, botezul fetiței va avea loc pe 20 septembrie.

Culmea e că botezul va coincide cu ceremonia denumită în popor „ruperea turtei”, căci micuța va împlini un an de existență. Momentan, Elena Udrea nu a oferit nicio informație despre identitatea nașilor micuței.

elena udrea
Elena Udrea, partenerul ei și micuța lor

Nuntă după botez

Botezul nu e singurul eveniment mare din familia Elenei Udrea. Imediat după acesta, va urma nunta. Elena Udrea are de gând să îmbrace rochia albă de mireasă și să ajungă în fața altarului cu Adrian Alexandrov.

Însă, despre acest eveniment nu se știe mai nimic. Viitorii miri țin în secret data, locația ori persoanele implicate. Cel mai probabil, o să mai aflăm și alte lucruri odată cu apropierea evenimentului.

Udrea s-a întors în luna iulie

La un an și jumătate de când fugise în Costa Rica, Elena Udrea s-a întors în România. Ea a renunțat la statutul de refugiat și a revenit în țara ei natală. De atunci, fostul ministrul al Turismului a evitat orice apariție televizată ori să ofere vreun interviu. Singurele imagini cu ea sunt cele surprinse de paparazzi.

Citește și Declarația îndrăzneață a lui Mario Fresh pentru Andreea Esca: ”Mamă soacră, eu…”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: