Redactia.ro
Home » Știri » Când revine viața la normal. Anunțul făcut de Bill Gates

Când revine viața la normal. Anunțul făcut de Bill Gates

Întreaga lume este sub efectul pandemiei de coronavirus. Primele vaccinuri sunt deja administrate în SUA și în Marea Britanie. Bill Gates se declară optimist în ceea ce privește sfârșitul pandemiei.

 

Bill Gates, declarații optimiste despre sfârșitul pandemiei

 

Co-fondatorul Microsoft și unul dintre cei mai bogați oameni din lume, Bill Gates, a declarat că aproximativ o duzină de vaccinuri de la diferiți producători ar putea fi disponibile din primăvara anului 2021, potrivit CNBC. Primul vaccin deja aprobat este cel al companiei farmaceutice Pfizer-BioNTech. Astfel, Bill Gates a afirmat că este posibil ca vaccinurile produse de companiile Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson și Novavax să primească autorizație în următoarele luni.

Bill Gates se declară optimist în ceea ce privește sfârșitul pandemiei de coronavirus. Însă, omul de afaceri care a finanțat dezvoltarea unui vaccin, crede că pandemia va fi ținută sub control la sfârșitul anului 2021 pentru țările dezvoltate și la finalul anului 2022 pentru țările care se află în curs de dezvoltare.

,,Inovațiile în ceea ce privește diagnosticarea, noile metode de tratament și vaccinurile sunt de-a dreptul impresionante. Și asta mă face să cred, că pentru țările boate, am putea, în mare, să punem capăt pandemiei până la finalul anului 2021, și până la finalul anului 2022, pentru țările aflate ăn curs de dezvoltare”, a explicat Bill Gates în cadrul unui interviu acordat în urmă cu două luni.

Bill Gates pledează de ani buni pentru dezvoltarea sănătății globale, mai ales prin intermediul fundației Bill & Melinda Gates. Bill Gates pledează inclusiv pentru vaccinări.

Autoritățile de reglementare occidentale fac o treabă excelentă. Au derulat aceste trei faze de studii într-un mod incredibil de profesional. Și au căutat orice efecte secundare, analizând eficacitatea acestor candidați. Trebuie să ne asigurăm că distribuim  într-un mod oarecum echitabil, accesul la acest vaccin.”, declara Bill Gates pentru CNBC,  felicitând autoritățile de reglementare din țările dezvoltate pentru progres.

 

Bill & Melinda Gates, despre un al șaselea vaccin

 

Fundația Bill & Melinda Gates anunța recent, printr-un comunicat, că va începe colaborarea cu India Serum Institute, cel mai mare producător de vaccinuri din întreaga lume. Prin această colaborare, Bill Gates își propune începerea fabricării și distribuirii la nivel național un vaccin  care să fie contracandidatul a AstraZeneca pentru vaccinul COVID-19.

O astfel de colaborare va fi făcută cu Ser pentru vaccinul Novavax, a spus Bill Gates. Mai mult, un producător separat va fi găsit pentru candidatul Johnson & Johnson, odată aprobat.. Cu toate acestea, Bill Gates nu a numit un al șaselea vaccin.

Bill Gates a fost implicat în lupta împotriva pandemiei de coronavirus prin intermediul fundației. Cu toate acestea, co-fondatorul Microsoft a declarat că regretă faptul că nu am fost mai pregătiți pentru pandemia de COVID-19.

Este o tragedie, este cu adevărat regretabil că nu ne-am putut pregăti de această pandemie”, a SPUS Bill Gates, adăugând că „toată lumea se grăbeşte acum să pună în circulaţie vaccinuri, dar am fi putut să fim mai bine pregătiţi”.

Bill Gates a subliniat, în urmă cu cîteva luni, că dorește ca „vaccinul să fie al tuturor, nu doar al ţărilor bogate”. Mai mult, omul de afaceri a adăugat că ”perturbarea economiei, a sistemului sănătăţii şi educaţiei” din țările mai puțin dezvoltate, au dus la  ”pagube cu mult mai rele decât epidemia însăşi”.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: