Redactia.ro
Home » Știri » Când s-a întâlnit ultima oară Volodimir Zelenski cu soția sa, Olena: „De atunci am comunicat doar prin telefon”

Când s-a întâlnit ultima oară Volodimir Zelenski cu soția sa, Olena: „De atunci am comunicat doar prin telefon”

GALERIE FOTO (5) Când s-a întâlnit ultima oară Volodimir Zelenski cu soția sa, Olena

Când s-a întâlnit ultima oară Volodimir Zelenski cu soția sa, Olena. Invazia Rusiei în Ucraina a schimbat milioane de vieți și a separat tati, frați, unchi și bunici de familiile lor. Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei a rămas în țara sa, alături de cetățenii săi, demonstrând încă de la început că este pregătit pentru orice. Recent, Olena, soția sa, a mărturisit de când nu și-a mai văzut soțul.

Când s-a întâlnit ultima oară Volodimir Zelenski cu soția sa, Olena: „De atunci am comunicat doar prin telefon”

Volodimir Zelenski este președintele Ucrainei și a decis să rămână alături de cetățenii săi. Ucraine traversează în momentul de față, poate una dintre cele mai dificile momente. Rusia a invadat-o pe 24 februarie, iar de atunci, soldații și civilii ucraineni se luptă cu armata rusă. Din păcate, mii de civili, inclusiv copii au fost ucis cu sânge rece de către soldații Rusiei. Volodimir Zelenski a demonstrat că este un adevărat lider, fiind alături de oamenii săi. Liderul de la Kiev și familia sa au decis să rămână în țară, indiferent de situație. Recent, Olena Zelenski, soția lui Volodimir Zelenski a rememorat momentele în care și-au dat seama că a început războiul. De asemenea, Prima Doamnă a Ucrainei a mărturisit când a fost ultima oară când și-a văzut soțul. Într-un interviu acordat pentru revista Vogue, Olena a spus că este o femeie puternică, mai ales pentru copiii ei.

„Îmi amintesc bine începutul. Cu o zi înainte a fost o zi și o seară normală de lucru. (…) M-am trezit cu sunete surde, ciudate. Undeva între patru și cinci dimineața. Nici nu mi-am dat seama imediat că sunt explozii… Bărbatul meu nu era în pat. M-am ridicat și l-am văzut: era deja îmbrăcat, în costum, ca de obicei (a fost ultima dată când a purtat costum și cămașă albă, de atunci e mereu în „soldat”).«A început», a fost tot ce a spus. Nu a fost nicio panică. Cu exceptia confuziei. «Ce ar trebui să facem cu copiii?» «Stai, te voi anunța. Pentru orice eventualitate, strângeți lucrurile esențiale și documentele.» Și a plecat de acasă.”, a povestit soția președintelui.

Olena Zelenski a sperat ca familia ei să rămână împreună, dar copiii și ea au fost nevoiți să se adăpostească într-un loc sigur. Atunci a fost ultima data cand Prima Doamna a Ucrainei și-a văzut soțul. „În primele zile, am sperat că putem rămâne împreună. Dar biroul președintelui a devenit o unitate militară. Președintele și echipa sa lucrează și locuiesc acolo. Prin urmare, copiii mei și cu mine am primit ordin să ne mutăm într-un loc sigur. Dacă în Ucraina este posibil să găsim un loc absolut sigur acum… De atunci am comunicat cu Volodimir doar prin telefon.”

Olena Zelenski, despre cel mai dureros moment pe care l-a trăit încă de la începutul războiului

Prima Doamnă a Ucrainei își aduce aminte de un moment care a făcut-o să izbucnească. Olena poveste că la aproape o săptămână de la începerea războiului a început să se îngrijoreze pentru familia, pentru că nu mai știa nimic despre cei dragi. „S-a întâmplat la aproximativ o săptămână de la începutul războiului: când nu m-am văzut cu rude sau prieteni, am aflat doar prin telefon cine unde este sau dacă sunt în viață. Într-o clipă mi-am dat seama că nu știam dacă îi voi revedea pe cei pe care îi iubesc, pe ai mei! Aceasta a fost, probabil, prima dată când am plâns, prima dată când am renunțat la emoții. Nu puteam suporta.”, a mai spus sotia lui Zelenski.

Olena și Volodimir s-au căsătorit în 2003 și au împreună doi copii. Într-un interviu pentru CNN, aceasta a fost întrebată ce părere are despre faptul că soțul ei este considerat un erou de milioane de oameni. „Întotdeauna am știut că a fost și este un sprijin incredibil pentru mine. Apoi a devenit un tată minunat și un adevărat sprijin pentru întreaga familie. Iar acum a arătat aceleași principii. Nu s-a schimbat deloc și multă lume  a putut să vadă acest lucru”, a spus Olena.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: