Redactia.ro
Home » Monden » Când se însoară oficial Cristiano Ronaldo cu Georgina Rodriguez

Când se însoară oficial Cristiano Ronaldo cu Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo cu Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo are 35 de ani și este cu Georgina Rodriguez, iubita sa, încă din anul 2021. Cei doi au împreună o fetiță și pare că trăiesc o viață fericită, însă, mulți se întreabă când se vor căsători ce doi. Iată răspunsul!

Când se însoară Cristiano Ronaldo. Detaliul care l-a dat de gol

Există deja de mai mult timp suspiciunea că fotbalistul Cristiano Ronaldo și iubita sa plănuiesc să se căsătorească, astfel că fanii sunt puși pe jar de fiecare dată când apare un detaliu mai interesant.

Astfel, când Georgina Rodriguez, iubita acestuia, a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care spune „Daaaa!”, toți fanii au crezut că ea a fost, în sfârșit, cerută în căsătorie de fotbalist. Totuși, aceasta postase, de fapt, fotografie de fericire, atunci ei fiind în vacanță pe un iaht, iar exclamația sa a fost una de pură bucurie.

Zvonuri au apărut și după ce cuplul a păși în afara unei biserici, căci atunci fanii au crezut că au stabilit cu preotul să se căsătorească.

„Sunt catolic și mă duc la biserică în fiecare săptămână pentru a-i mulțumi lui Dumnezeu pentru tot ce-mi dă, pentru că are grijă de familia și prietenii mei. Merg la altă biserică în fiecare săptămână pentru că în Torino sunt multe biserici și am de unde alege. Un fotograf m-a văzut și a crezut că urmează să mă căsătoresc. În viitor nu știu ce se va întâmpla, dar acum căsătoria nu este în planurile mele”, a spus Ronaldo în „Gazzetta dello Sport”.

Ce i-a plăcut Georginei Rodriguez la Cristiano Ronaldo

Totuși, au existat repetate rânduri în care Cristiano Ronaldo a mărturisit că el și iubita sa se vor căsători, doar că nu știe încă momentul în care acest lucru se va întâmpla.

„M-a ajutat atât de mult. Sigur că o iubesc. Ne vom căsători, într-o zi, desigur. Este și visul mamei mele. Deci, cândva. De ce nu? Eu mi-am deschis inima către ea și ea și-a deschis inima pentru mine”, a declarat fotbalistul în trecut.

Georgina Rodriguez a specificat ce a atras-o la fotbalist, prima dată când l-a văzut.

„Mi-a atras atenția înălțimea lui, trupul și frumusețea. Apoi, m-a cucerit cu felul în care se comporta cu mine, cu iubirea și grijă arătate”, spunea bruneta în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: