Redactia.ro
Home » Stil de viață » Când se spune, de fapt, la mulți ani de Sfântul Valentin?

Când se spune, de fapt, la mulți ani de Sfântul Valentin?

Când se spune, de fapt, la mulți ani de Sfântul Valentin?

Sfântul Valentin este sărbătoarea iubirii, celebrată de oameni din lumea întreagă pe data de 14 februarie. Iată de ce nu trebuie să spui „La mulți ani” în ziua aceasta!

De ce nu trebuie să spui „La mulți ani” de Sfântul Valentin

Valentine’s Day este sărbătorit de îndrăgostiții din toată lumea, fiind un prilej prin care își arată dragostea și își cumpără cadouri. Totuși, această sărbătoare nu are nicio legătură cu Sfântul Valentin, așa că în ziua aceasta nu ar trebui să spunem nimănui cu acest nume „La mulți ani”. De fapt, pe 14 februarie este celebrat un Sfânt Valentin, de către romano-catolici. Dar, la ortodocși, sfinții cu acest nume sunt sărbătoriți la alte date. Iată când se spune, de fapt, „La mulți ani”, celor care poartă numele Sfântului Valentin.

Ar trebui să spunem „La mulți ani” în zilele acestea:

Când este sărbătorit Sfântul Ierarh Mucenic Valentin, pe data de 30 iulie;

Sfântul Valentin, sărbătorit pe 24 octombrie;

Sfântul Mucenic Valentin, 16 februarie;

Sfântul Mucenic Valentin, 24 aprilie;

Sfântul Valentin Preotul, sărbătorit pe 6 iulie;

Sfânta Muceniță Valentina, sărbătorită pe 18 iulie.

Mesaje de Sfântul Valentin. Cum să îți transmiți iubirea

– Îți trimit acest mesaj că să-ți aducă aminte de promisiunea pe care ți-am făcut-o cu mult timp în urmă, și anume, că te voi iubi mereu. Sper că în anii ce vin să mă ajuți, că și până acum, să-mi țîn cuvântul.

– A trecut mult timp de când ți-am dăruit inima mea dar dragostea mea pentru ține nu a scăzut în nici un fel, ci dimpotrivă. Cu fiecare an, cu fiecare zi a îndrăgostiților, cu fiecare moment care trece, simt că te iubesc tot mai mult.

– Deși te cunosc de puțină vreme, pot spune că m-am îndrăgostit de ține din primul moment în care te-am văzut. Ființă mea e plină de ființă ta. Viață mea de dinainte îmi apare așa de schimbată față de cea pe care o trăiesc acum…Ah, cât mi-aș dori că această stare de euforie să nu treacă… Te iubesc!

– Tu ești unică persoană care îmi știe cea mai lăuntrică dorință și tu ești singura care mi le îndeplinește pe toate. Vreau ca astăzi, de Ziua Îndrăgostiților , să te invit la o sărbătoare pentru noi doi… La mulți ani, regina inimii mele!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: